2777
2789
عنوان

خطرات جانبی آی وی اف چیست ؟

4246 بازدید | 29 پست

آی وی اف (لقاح آزمایشگاهی) نوعی تکنولوژی تولید مثل است. در این روش از طریق وارد کردن اسپرم به تخمکها و در نهایت بارورکردن تخمک انجام میشود . تخمک بارور نطفه است . نطفه ایجاد شده  فریز میشود ودرنهایت به رحم زن منتقل میگردد .

خطرات جانبی آی وی اف چیست ؟

1- تولد چندقلو

اگر بیشتر از یک نطفه در رحم شما تخمک گذاری شود،احتمال بارداری با جنین های متعدد و با وزن کم افزایش میابد .

2-  زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد

با توجه به بررسی ها این این روش خطر زایمان زودرس یا تولد نوزاد با وزن کم را افزایش میدهد.

3- سندرم هیپرسترومایی تخمدان

بعلت استفاده از داروهای باروری تزریقی، مانند گنادوتروپین کوریونیک انسانی سبب این سندرم شده که در ان تخمدان ها متورم و دردناک می شوند.

**نشانه ها یا این سندرم در طول یک هفته : درد خفیف شکم، التهاب، تهوع، استفراغ و اسهال می باشد.و از طرفی میتواند سبب افزایش سریع وزن و تنگی نفس شود.

4-  سقط جنین

میزان سقط جنین برای زنانی که با استفاده از ای وی اف با جنین تازه باردار شده اند شبیه به زنانی است که به طور طبیعی باردار شده اند البته افزایش سن مادر،  در افزایش میزان سقط بسیار موثر است .

5-عوارض روش بازیابی تخمک

استفاده از سوزن آسپیریت برای جمع آوری تخمک ممکن است سبب خونریزی، عفونت یا آسیب به روده، مثانه یا رگ های خونی شود.

6-  حاملگی خارج رحمی

در روش آی وی اف  احتمال حاملگی خارج رحمی 2تا 5 درصد افزایش میابد و در این حالت تخمک نمیتواند در خارج از رحم زنده بماند

7-  نقائص هنگام تولد

سن مادر یکی از عوامل خطر اولیه در توسعه نقایص زایمان سن مادر است، مهم نیست که چگونه باردار شده اید. برای یافتن این نقایص تحقیقات بیشتری نیاز است .

8- سرطان تخمدان

اگرچه بین داروهای خاصی که برای تحریک رشد تخمک و رشد نوع خاصی از تومور تخمدان استفاده می شوند ارتباطی وجود دارد، اما مطالعات اخیر این یافته ها را پشتیبانی نمی کند.

9- استرس:

برای کاهش استرس و عوارض ان در بارداری لازم است شما با کمک از خانواده و دوستان و یا مشاوره  حمایت های لازم را داشته باشید تا این مرحله را با سلامتی پیش ببرید .

منم باید برم برای ای وی اف

ولی فعلا دست نگه داشتم وزن کم کنم شاید باردار شدم تا ماه رمصون 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که چی حالا انقدر بدم میاد از اینجور تاپیکا خوشتون میاد استرس بندازین به جون دیگران

این چه حرفیه ، به هرحال امثال من باید اگاهی داشته باشن از معایب و مزایاش یا نه؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

واااا خوب که چی

عوض ارامش دادن به امثال منه که مجبورند آی وی اف کنیید؟!

واقعا که

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اییش بروبابا  ماخنگ نیستیم خودمون میدونیم لازم نیست شماهارو توجیه کنی. خودت سرت بیادمیفهمی او ...

مهربون؟؟؟؟ از تو بعیده این حرفا اخه 😐

این چه حرفیه ، به هرحال امثال من باید اگاهی داشته باشن از معایب و مزایاش یا نه؟؟

وقتیهیچ راهی جلوت به جز آی وی اف نباشه دونستن معایبش هیچ کمکی بهت نمیکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وقتیهیچ راهی جلوت به جز آی وی اف نباشه دونستن معایبش هیچ کمکی بهت نمیکنه

به منی که سالهاس درگیر این مشکلات هستم نگو این حرفو چون با تمام وجود میفهمم چه درد بزرگیه

حتی کسی که بخواد جراحی قلب کنه ، و مسلما راه دیگه ای نداره ، باز هم میگن امکان مرگ هست

به نظرم دونستن این اطلاعات مفیده عزیزم

شاید خیلی ها ندونن و بعد فهمیدن مسیر دیگه ای انتخاب کنن