2821
2789
عنوان

جرقه زدن چشم

805 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها خوبین،،،من دیشب موقع خواب وقتی چشممو بسته بودم چشمم یهو یه جرقه زد،صدا هم داشت حتی،خیلی ترسیدم،کسی تا حالا این مورد براش پیش اومده؟میتونه از خستگی و کم خوابی باشه؟؟

😐😐😐😐😐 ببین من یبار نصف شب تو مغزم صدای غرش شدید رعد برق پخش شد خدا شاهده شوهرم خواب بود وگرنه میخواستم جیغ بزنم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رعد و برق زده😂😂😂😂😂

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
یعنی چی عزیزم

شوخي بود عزیزم 

البته یه بیماری برای شبکیه چشم هست که وقتی جایی رو نگاه میکنی داخل جرقه میبینید ولی نه به این شکل 

احتمال تماس موزه بلند با پتو باعث الکترسیته شده 

بخدا،،،انگار از اون ترقه کوچیکا تو چشمم روشن شد😥

مادرشوهرم اینطوزی شده بود. رفت دکتر بهش قطره و قرص داد خوب شد. 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
توروخدا؟یعنی نگران کننده نیست؟

نگران نباش عزیزم. بنده خدا در طول روز چندبار اینطوری میشد. یکماه قطره استفاده کرد خوب شد

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
2823
2791
2779
2792