جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
هروقت بگم میده نده کارت ب کارت میکنم پیامشو پاک میکنم پناه میبرم ب خدا از شر شیطان دو سه هفته بعد می ...
ایول
جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
من دو تومن می گیرم برای پس انداز اصلا دس نمیزنم از بس شوهرم ولخرجه خودم برعکس اصلا اهل ولخرجی نیستم دیگه چیزی بخوام میگیره و خرج خونه هام ک الان سنگین میره ب خوردو خوراک و دکتر
۴۰۰ خودش میده اگه نده خشتکش میکشم سرش ولی ۴۰۰ خیلی کمه😭 خدا کمک کنه ما یه روز خیلی& ...
خداتو شکر کن
همه درآمد هردوتامون با همه. بخشی که پس انداز میشه میره تو یک حساب جدا و بخشی هم که هزینه میشه تو کارتیه که پیش منه. یک کارت هم پیش همسرمه برای مواقع ضروری. مدیریت هزینه ها هم با منه. ولی هرچی داریم یکیه.