2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 30 پست

متاسفم شوهرت خیلی بیشعوره بنظر من جدا شو مهریتو بگیر یه خونه اجاره کن با بچت زندگی کن دوباره از اول شروع کن اعتماد به نفس داشته باش به حرف مردم اصلا فکر نکن تو راه خودتو برو

ابرو؟؟با طلاق ابروت میره؟؟ببخشید متاسفم واسه طرز تفکرت نگران خانوادت نیستی،فحش میده به خانوادت ابرو ...

جلو کسی فوش نداده ولی جلو خودم آرزوی مرگ میکنه واسه مادرم میخوام خرخرشو بجوم. یه مادرش گفتم بچتون فوش میده با اخم و تخم گفت حتما کاری کردیید که فوش میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خانواده من براشون مهمه این چیزا البته پشتم هستن اگه بخوام جدا شم ولی از حرفو حدیثهای که قراره ...

خواهرمن توی دوران عقدفهمیدشوهرش چه جورآدمیه ولی بخاطرهمین چیزاجدانشد،،ازدواج کردولی شوهرش درست نشدبعدسه سال دیگه قیدحرف مردم وزدالانن داره جدامیشه میگه خودم مهمم تادیگران،،البته بچه ندارع خواهرم،،،ولی طلاق خیلی تأثیربدی روی بچت میزاره آیندش وخیلی سخت میکنه،،بریدپیش مشاور

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.
جلو کسی فوش نداده ولی جلو خودم آرزوی مرگ میکنه واسه مادرم میخوام خرخرشو بجوم. یه مادرش گفتم بچتون فو ...

ازین حرفت مشخصه خیلی حرف مردم واست مهم

مهم نیست جلوی دیگران باشه یانه مهم اینه روح شمارو ازارمیده

مهم اینه واسه خانواده شما ارزش قائل نیست

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
باطلاق گرفتن ابروت نمیره اگه اینطور فک میکنی تاابد بشین فحش خوردن خودتو خانوادتو تحمل کن مبادا ابرو ...

واقعا دست خودم نیست طلاق واسم عین مرگه نمیدونم چیکار کنم کجا برم حداقل آرومم کنه میترسم بچم نابود شه با اینکار سرزنشم کنه مشکل روحی پیدا کنه بعدا و خیلی چیزای دیگه 

واقعا دست خودم نیست طلاق واسم عین مرگه نمیدونم چیکار کنم کجا برم حداقل آرومم کنه میترسم بچم نابود شه ...

بله باید به فکر اینده بچتم باشی

پس فردا مشکلات زیادی واسش پیش میاد

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
خانوادت حمایتت نمیکن**** درآمدی  ََسرمایه ایی نداری از خودت

خاتوادم چرا حمایت میکنن همیشه حمایتم کردن ولی یبار که غیر مستقیم به بابام گفتم ناراحتیو تو چشماش حس کردم قلبم درد گرفت😫

خاتوادم چرا حمایت میکنن همیشه حمایتم کردن ولی یبار که غیر مستقیم به بابام گفتم ناراحتیو تو چشماش حس ...

آخی  سخته  چه میشه کرد بشین قشنگ با بابات صحبت کن تا خودش بگه چیکار کنه بالاخره با تهدیدش میکنه درست شه اخلاقش بره مشاوره یا اینکه طلاقتو میگیری ازش

استارتر حالا تو چه مرحله ای هستی  منم قهرم  میترسم از حرف و حدیث ها

هیچی همیشه دعوا و آشوب تو این مرحله و زندگیم از بیرون ارومه به چشم مردم. بچمم که کلا از فریادهای پدرش سکته میکنه فقط سعی میکنم باهاش هميشه بحث نکنم که صداش بالا نره جیگر گوشم وحشت کنه 😫 

آخی  سخته  چه میشه کرد بشین قشنگ با بابات صحبت کن تا خودش بگه چیکار کنه بالاخره با تهدیدش ...

یبار تهدیدش کرد ولی شوهرم خیلی بی‌تربیتر و گسداختره از این حرفاس که با تهدید بشینه سز جاش. حتی خودمم که تهدیدش میکنم میگه مهریتو میندازم جلوت حداقل بری کمک خرج بابای گشنت شی اصلا یه حرفایی تو عصبانیت میزنه که هر کی باشه لهش میکنه