اصلا دوست ندارم جدا شم نه بخاطر اینکه شوهرمو دوست دارم شاید بش عادت کردم. خیلی اختلاف داریم اصلا غیر قابل ادامس ولی از اسم طلاق میترسم با بچه چه بلایی قراره سرم بیاد ابرو خانوادگی و.... خانوما بعد طلاق با بچه چیکار کرد فکر میکنم نمیتونم. شوهرم بیکاره و بی پوله وسواس اخلاقی داره افسرده و پرخاشگرو بدبینیه بد دهنی میکنه فوش ناموسی به خودم و خانوادم میده همیشه
متاسفم شوهرت خیلی بیشعوره بنظر من جدا شو مهریتو بگیر یه خونه اجاره کن با بچت زندگی کن دوباره از اول شروع کن اعتماد به نفس داشته باش به حرف مردم اصلا فکر نکن تو راه خودتو برو
جلو کسی فوش نداده ولی جلو خودم آرزوی مرگ میکنه واسه مادرم میخوام خرخرشو بجوم. یه مادرش گفتم بچتون فوش میده با اخم و تخم گفت حتما کاری کردیید که فوش میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر حالا تو چه مرحله ای هستی منم قهرم میترسم از حرف و حدیث ها
هیچی همیشه دعوا و آشوب تو این مرحله و زندگیم از بیرون ارومه به چشم مردم. بچمم که کلا از فریادهای پدرش سکته میکنه فقط سعی میکنم باهاش هميشه بحث نکنم که صداش بالا نره جیگر گوشم وحشت کنه 😫
آخی سخته چه میشه کرد بشین قشنگ با بابات صحبت کن تا خودش بگه چیکار کنه بالاخره با تهدیدش ...
یبار تهدیدش کرد ولی شوهرم خیلی بیتربیتر و گسداختره از این حرفاس که با تهدید بشینه سز جاش. حتی خودمم که تهدیدش میکنم میگه مهریتو میندازم جلوت حداقل بری کمک خرج بابای گشنت شی اصلا یه حرفایی تو عصبانیت میزنه که هر کی باشه لهش میکنه