2777
2789
عزیزم من حرف هم نزنم اینجا محیط کوچیکه و هم میبینن  و این ک مادر شوهرم با این ک خیلی خانم خوبی ...

منم هیچی نمیگم بقیه فضولن از این و اون میپرسن بالاخره از دهن یکی درمیره میگه ک آره فلان کار کرده یا فلان چیزو خریده

عزیزم من حرف هم نزنم اینجا محیط کوچیکه و هم میبینن  و این ک مادر شوهرم با این ک خیلی خانم خوبی ...

.م ان از محیط های بومی و کوچیک. دقیقا مشکلی که ما باهاش درگیریم. منم خواهرم خونه روبه رومونه با اینکه خواهریم خیلی وقتا دلم میخواد همسایه نبودیم. همیشه زندگی منو زیر ذره بین داره. همیشه شوهرش رو با شوهر من مقایسه میکنه و ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم هیچی نمیگم بقیه فضولن از این و اون میپرسن بالاخره از دهن یکی درمیره میگه ک آره فلان کار کرده یا ...

آره واقعا

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
.م ان از محیط های بومی و کوچیک. دقیقا مشکلی که ما باهاش درگیریم. منم خواهرم خونه روبه رومونه با اینک ...

درکت میکنم منم با مادربزرگم همسايه بودم قبلا خاله هام همه چیه زندگیمو چک میکردن و یکیشون خیلی حواسش به همسرم بود و مقایسه میکرد بخدا از دیشب همش دارم حرص میخورم دیشب که ماشینم پارک بود همسايه زد بهش دو بار بچم افتاد امشب هم تو خونه مادربزرگم الکی باهمه دعوام شد و زدم بیرون ای خدا خیلی خسته شدم

چشم زخم هم وجود دارد،،،،هم معتقدم بهش ک هست،،،و برای اینکه دیگران مارو چشم نزنند سوره های ناس وفلق ر ...

ممنونم حتما چشم