2777
2789
عنوان

رژیم

95 بازدید | 7 پست

خانما من دوسه ماهه رفتم مشاور تغذیه کم و بیش رعایت کردم با اینکه بینش رفتم مسافرت و درست حسابی رعایت نکردم سه کیلو کم شدم الانم نمیدونم برم ادامه بدم یا کالری شماری کنم؟خیلی بعضی چیزا سخت بود اینکه مجبور بودی همون چیز رو بخوری حالا به نظرتون چیکار کنم خودم کم کنم یا ادامه بدم؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

کالری شماری کن، عزیزم اگه خواستی لینک تاپیک کالری شماری که تو نی نی سایته اخر امضام هست خواستی بیا اونجا کلی انگیزه بهت میدیم برای لاغرشدن

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالری شماری کن، عزیزم اگه خواستی لینک تاپیک کالری شماری که تو نی نی سایته اخر امضام هست خواستی بیا ا ...

بمن ۱۳۰۰کالری داده برنامه زیره ۷۱ام میخام بشم ۶۵ تو نظر سنجی زیره خوندم که کالری نباید زیر ۱۲۰۰باشه

بمن ۱۳۰۰کالری داده برنامه زیره ۷۱ام میخام بشم ۶۵ تو نظر سنجی زیره خوندم که کالری نباید زیر ۱۲۰۰باشه

برای لاغر شدن سریع یا هفته ی حداقل 1000کالری کافیه،برنامه های کالری شمار زیاد درست نمیگن با اون مقدار کالری ممکنه طول بکشه.....البته بستگی به فعالیتت هم داره

برای لاغر شدن سریع یا هفته ی حداقل 1000کالری کافیه،برنامه های کالری شمار زیاد درست نمیگن با اون مقدا ...

با سه روز در هفته پیاده روری اینقدر داده

بعد اینکه هر چی دوس داریم بخوریم ولی کالری شو بشماریم؟

همون۱۳۰۰رو مصرف کنم؟

با سه روز در هفته پیاده روری اینقدر داده بعد اینکه هر چی دوس داریم بخوریم ولی کالری شو بشماریم؟ هم ...

اره هرچی بخوای میتونی بخوری،1300تا زیاده اما بازم خودت میدونی