2821
2789
عنوان

رفتم سونو

226 بازدید | 39 پست

سلام دوستانی ک منتظربودن برم سونو.رفتم همه چی عالی بود.فولیکول ۲۵داشتم.تخمک قالب اماده بارداری بقول دکترداشتم.گفت عفونت هم نداری تولنگت.گفتم من عفونت داشتم شیاف گذاشتم گفت من عفونت مشاهده نمیکنم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

انشالله به حق این اذان باردار میشی این ماه

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله به حق این اذان باردار میشی این ماه

ناامیدنمیشم ولی وقتی گفت تخمک بارور داری دلم مخاست زاربزنم.ولی اشکم اومد.گفتم دکترمامشکل داریم دلم خیلی مخادبچه کاش خدادلش رحم میومد

منم بعد ۱۲روز تاخیر افتادم ب لکه بینی😔 بی بی چک هام منفی میشد ها ولی میگفتم شاید زود زدم

بنظرتون فردا برم پیش دکترم؟ پریودیهام نامنظم شده دوماهه و ازطرفی فولیکول ۱۳ داشتم اینماه ک حامله نشدم

بهش بگم چ قرصی بهم بده ک کیست نشه😢

اونماهم با ۸روز تاخیر پری شدم

۵ماه اقدامم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
دیگه سریع برو نزدیکی انجام بده.تا یک هفته روزی دوبار نزدیکی داشته باش.ان شاءالله نتیجه میگیری

نــــــــــه😔بقول دکتر متاسفم

ایشاله مامان میشی من یع فولیکول23 داشتم همه شرایطمم عالی بود ولی پریود شدم باز😢

خدایا شکرت که دختر نازمو بهم هدیه دادی خدایا خیلی عاشقتم.17 دی قشنگترین روز زندگیم.روزیه که دستای کوچولوتو تو دستام حس کردم.😍❤خدایا کمکم کن واسه دخترم مامانو بابایه خوبی باشیم
منم بعد ۱۲روز تاخیر افتادم ب لکه بینی😔 بی بی چک هام منفی میشد ها ولی میگفتم شاید زود زدم بنظرتون ف ...

نمدونم ابجی من اطلاعی ندارم قربونت

ایشاله مامان میشی من یع فولیکول23 داشتم همه شرایطمم عالی بود ولی پریود شدم باز😢

همسرم مشکل داره من خاستم خودموچک کنم کیست نداشته باشم

2824
2823
2791
2779
2792