2777
2789
عنوان

رفتم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الان یعنی شیاف ماریانا همه چیز رو درست کرده؟؟؟

خیر.درست بوده ازاول من مشکلی نداشتم بانو.فقر برای اطمینان کامل رفتم سونو.حالادوستان مث موش ازمایشگاهی خاستن ازمن نتیجه بگیرن ک برام مشکل ک درست نکرده!!!

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
خیر.درست بوده ازاول من مشکلی نداشتم بانو.فقر برای اطمینان کامل رفتم سونو.حالادوستان مث موش ازمایشگاه ...

اهان خب خدا روشکر که مشکلی نداشتید

من کیست دارم امیدوارم با استفاده از شیاف مشکلم حل بشه

ولی ما قصد نداشتیم شما رو موش ازمایشگاهی کنیم فقط خواستیم از تجربتون استفاده کنیم

ای گمشده در گناه یاران کی میایی
اهان خب خدا روشکر که مشکلی نداشتید من کیست دارم امیدوارم با استفاده از شیاف مشکلم حل بشه ولی ما قص ...

ن خدایی همتون گفتین کجابروببین واست مشکلی پیش نیومده ماهم انجام بدیم😂😂

ناامیدنمیشم ولی وقتی گفت تخمک بارور داری دلم مخاست زاربزنم.ولی اشکم اومد.گفتم دکترمامشکل داریم دلم خ ...

منم یه زمانی مثل تو بودم غصه نخور عزیزم از این گریه ها هم زیاد کردم انشالله به زودی خبر بارداریتو میدی

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

منم یه زمانی مثل تو بودم غصه نخور عزیزم از این گریه ها هم زیاد کردم انشالله به زودی خبر بارداریتو می ...

مشکل شماچی بود؟؟