2777
2789
عنوان

رفتم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 39 پست
الهی این ماه باداري به حق این اذان

هرچی خدابخاد.من هرماه ب دلم میزنه باردارمیشم ولی بازخبری نیس.ولی من امیددارم بخدا

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
ناامیدنمیشم ولی وقتی گفت تخمک بارور داری دلم مخاست زاربزنم.ولی اشکم اومد.گفتم دکترمامشکل داریم دلم خ ...

خیلی خوبه شرایط ت خداروشکر . همسرت تقویت کن تو همین ماه بیشتر نزدیکی داشته باش انشالا بگیره . تو نت بزن تحقیق کن خوراکی هایی که اسپرم رو قوی می‌کنه بهش بده . ویتامین ای شنیدم خوبه یک روز درمیون .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون صدام کردی گلم    پس ضرری نداشته برات ماریانا خداروشکر.

نه ولی من متوجه ی چیزای شدم ازرحمم واقعااومد.ابجیم گفت عفونته خاهش میکنم کاری نکردم

خیلی خوبه شرایط ت خداروشکر . همسرت تقویت کن تو همین ماه بیشتر نزدیکی داشته باش انشالا بگیره . تو نت ...

اره.دارم فکر میکنم ی بچه توشکمم دارم.ولی کاش اسپرم هم وجود داشت و رویامون ب واقعیت تبدیل میشد

خداروشکر....پس اوناکه ازت میومده چی بوده؟

حتماعفونت بوده.نمدونم.چون دکترگفت تولنگت عفونت مشاهده نمیکنم شاید خارج ازرحمت داری.گفتم من شیافت استفاده کردم 

حتماعفونت بوده.نمدونم.چون دکترگفت تولنگت عفونت مشاهده نمیکنم شاید خارج ازرحمت داری.گفتم من شیافت است ...

گفتی چه شیافی؟نگفت چرا سرخود استفاده کردی؟

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
عزیزم.موز و گردو و خرما و شیر رو بریز تو مخلوط کن مخلوط شد هر دوتاتون بخورید خیلی خیلی مقویه.انشالله ...

حتما...ان شاالله یه بچه بیارم شبیه همسرم دیگه هچوقت دلتنگ همسرم نشم😂😂😂اخه خونه نیس همش نق میزنم.وقتی پسرم یادخترم بیادک شبیش باشه دل تنگیم شایدرفع بشه😭

حتما...ان شاالله یه بچه بیارم شبیه همسرم دیگه هچوقت دلتنگ همسرم نشم😂😂😂اخه خونه نیس همش نق میزنم.و ...

چرا از هم دورین؟مگه نمیشه بری شهری ک شغلش اونجاس؟

نه نگفت.خخخ.اقاهم بوددکتر!شیاف ماریانا.ازابجیم گرفتم

عزیزم منظورم این بود به دکتر گفتی چه شیافی استفاده کردی؟

پس ضرر نداره.خیالم راحت شد🤣

چرا از هم دورین؟مگه نمیشه بری شهری ک شغلش اونجاس؟

شرایطش جورنشده.ان شاالله ازعیدببعدبفکرمیشم.دیگه جدانمیمونیم.فقددعاکنیدکارش درست بشه