2777
2789
عنوان

فاز نامزد دوست پ سابقم چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 106 پست
برو سرکار استقلال پیدا کن صبر داشته باش پیر نشدی که هنوز جوونی ان شاالله شوهر خوبم میاد برات. با با ...

گفتم بابام این اجازه رو بهم نمیده حتی تنها بیرون برم شکاکه

خود بابم چشم چرون برای ما سخخخخخخخخخت گیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه قراره چه کار بدی کنم با دوست پ ام؟ من نامادری دارم پدرم درکم نمیکنه خشونت زیاده تو خونه حبسم پو ...

مجردی من از تو بدتر نبود بهتر نبود اینا همه توجیهه گفتم که بدونی زندگی خیلیا سخته اما رو آشیانه کسی نباید لانه کرد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
زندگی شو نمیپاشم ! قرار نیست با اون پسر زندگی کنم یا هررر چی قراره فقط صیغه ی صوری ام بشه و من مست ...

وای خو همینم بده صیغه بشی ک زندگی اون دختر و تمام آرزوهاشون  ب باد دادی این ب کنار خودتو بدنام کردی ب خاطر استقلال خونه پدرت خیلی بهتره تا بدنامی و اسم خونه خراب کن ک تا آخر روت میمونه و مطمئنم از رو حسادت این کارو کردی ک اون دختره پس بکشه و تو با خیال راحت صیغه بشی نکن اینکارو نکن ک خدا بد میاره برات نکن

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
دوستان بیایم از زندگی مردم و قضاوتشون بکشیم بیرون ، چون ما تو اون شرایط نیستیم. ایشون تاپیک زدن کمک ...

انقد همه کشیدن بیرون الان وضع جامعه این شده خواهر من

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
گفتم نشد ازدواج کنم و نمیشه طاقتم طاق شده 33 سالمه و مشکلات کوفتی زندگیم روانمو بهم ریخته

ای بابا ی جا گفتی زنه 31 ی ساله تو س سال کوچیکی ینی 29 بعدش گفتی 32 الان میگی 33 انصافا خودت فاز چیه چ نفعی میبری از سرکار گذاشتن ملت میخوای پر بازدید بشی اول تمرین کن بعد دروغگو😤😏😒

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
حسادت اره خب حسودیم شد چون من واقعا عاشقش بودم خودش خوب میدوسنت من وکیل نیستم فقط تحصیلات مهندسی دار ...

حالا از همه چی بگذریم، کوچیکتر بودنت ملاک برتری نیست😐😂

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
گفتم نشد ازدواج کنم و نمیشه طاقتم طاق شده 33 سالمه و مشکلات کوفتی زندگیم روانمو بهم ریخته

ببین خواهر همسر منم تو نامزدی جدا شد خیلی عصبی بود تا این که خدا یه مرد خوب و خانواده دار که تا به حال هم ازدواج  نکرده بود نصیبش کرد خدا رو شکر تازگی ها هم عروسیشون بود یکم صبور باش و از اون میدان فکری بیا بیرون و از بیرون ناظر باش . به معجزه باور داشته باش همه اینا میگذره خودت رو از چاله ننداز تو چاه

من دیگه حرعی ندارم اگه هرزه هایی امثال تو نباشن هیچ مرد منحرفی موقعیت فسادکردن پیدا نمیکنن که چهارتا زن مظلوم بدبخت بشن خدا لعنت کنه هرزه هایی امثال تو که واسه کثافتکاریشون توجیح های مسخره مبارن خدا لعنتت کنه

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد