سلام بچه ها.
یکی از برادرام به نظرم دچار مشکلات روانی هست یا شاید هم با من مشکل داره.
حدود 2 سال پیش با یه دختری آشنا شد بعد که جدی شدن اومد خونه مون. دختر سالمی نبود یعنی خب اهل دود و دم و مواد بود. همون موقع هم که اومده بود اولا شب قبل مستقیم از پارتی با دوستش اومده بود. بعدم مشخصا مواد مصرف کرده بود چون حالش تا رسید بهم خورد بعد فشارشو گرفتیم 18 روی 10 بود.
حالت چشماش و حرکاتش هم طبیعی نبود.
من از دختره خوشم نیومد. تا گذشت و بعد چند ماه با داداشم بهم زد. به من پیام داد که داداشت اینطوره و اون طور منم گفتم شما دوستی تون در حد دوستی معمولی بوده و بهتره پسر مناسب تری پیدا کنی. دقیقا پیامم به همین کوتاهی بود.
الان بعد دو سال باز هم دوست شدن و مدام برادرم رو اذیت می کنه و برادر احمق من هم به حرفامون گوش نمی ده. مثلا اینکه من اون روز بهش پیام دادم رو مدام می گه.
برادرم 25 سالشه ولی رشد نکرده. یعنی نگاهش کنید مثل یه بچه 15 ساله می مونه چه قیافه چه عقلی.
حالا هر روز با این دختر دعوا می گیرن میاد سر من و خانواده خالی می کنه. هر روز یه مشکلی داره و خونه ما جنگ و دعواست. اصلا مراعات پدر و مادر مون که سرطان دارن و تحت درمان هستن رو هم نمی کنه.
دکتر اعصاب هم نمی ره.
مثلا امروز من تو اتاقم یه کار کوچیک داشتم ازش خواهش کردم و با شوخی بردمش بیرون و در رو قفل کردم هنوز 20 ثانیه نگذشته بود که دیوانه شد و در رو شکست و مثل روانی ها داد می زد می گفت گوشیم رو می خوام تا شارژ نشه نمی رم بیرون. تو الان باکی رابطه داری.
پدر و مادرمم مدام ناراحت بودن و ازش می خواستن داد نزنه. کلا مثلا تو این هفته بار سوم یا چهارمش هست که داد و بیداد شدید و فحش و ... می ده. آبرو برامون نذاشته.
وزنش هم خیلی کمه حدود 50 کیلو. غذا نمی خوره.
من با این چیکار کنم؟ دکتر که نمیاد. هرچی هم می گه باید بگم چشم وگرنه زندگی رو سیاه می کنه. پدر و مادر هم که سرطان دارن و حالشون وخیمه. بزرگتر خانواده هم نداریم. یعنی پدر بزرگ هست که اونم آلزایمر داره و .... .
خواهشا راهنماییم کنید. مثلا قرصی چیزی تو غذاش (البته کلا غذا نمی خوره) بریزم.