2777
2789
عنوان

برادر مریض از نظر روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم که میگم اما مطمئنی برادر شما اعتیاد نداره ? 

نمی دونم ولی فکر نمی کنم چون اصلا از خونه بیرون نمی ره و خودش هم شخصا از الکل و مواد و سیگار و ... متنفره. مثلا اگر مصرف داشته باشه باید از خونه برای تهیه ش بره بیرون ولی این مثلا 14 یا 15 روز یهو کاملا تو خونه س و همه ش هم داره داد می زنه.

باید خودش بخواد و همکاری کنه واگرنه فایده نداره . تو خونه میاد زیاد بهش گیر ندید و بزارید به حال خود ...

والا ما کاریش نداریم خودش یهو دیوونه می شه.

مثلا میاد دست بشوره می گه رفتی سراغ گوشیم.

آخ آخ الان باز دیوونه شده داره داد می زنه می رم آرومش کنم. وای زندگی نذاشته برامون. پسره دیوانه. ...

خیلی ببخشید 

اما یکی محکم بزن تو اونجاش همچین برات خفه میشه دیگه اون وقت حتی نزدیکت هم نمیاد 🙈🙈

نمی دونم ولی فکر نمی کنم چون اصلا از خونه بیرون نمی ره و خودش هم شخصا از الکل و مواد و سیگار و ... م ...

چطور عاشق یه دختری میشه که اهل این چیزاست ? 

داداشت شاید فشار روانیش و ناراحتیه شدیدش از سرطان پدر و مادرته که اینشکلی شده . هر کسی عکس العمل متفاوتی داره . 

من بعد از فوت پدرم واقعا وحشی شدم دور از جون پدر و مادر شما . 

واسش سنگینه و از طرفی یه دختر هم داره بهش فشار میاره . 

کم چیزی نیست سرطان ! اونم پدر و مادر   

بهتره قشنگ باهاش حرف بزنی بگی دوتایی بریم روانپزشک شاید منم احتیاج داشته باشم قرص بخورم 

یه جوری مخشو بزن ببرش روانپزشک