2777
2789
عنوان

بلاتکلیف موندم 😞😭

147 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من ۲۶ دی پریود شدم، دوره های پریودیم ۲۸تا ۳۰ روزه اس ، الان ۳۱ سیکلمم ،رابطه هامم با کا ن د و م جلوگیری کردم ،تازه میخوام اسفند برای بارداری اقدام کنم.‌چندروزه دردای پریودی دارم ،نوک سینه هام حساسن هنوز پریود نشدم،چون با کاند و م جلوگیری کردم مطمئنم، الان گل گاو زبون دم کردم بخورم نمیدونم بخورم یا نه! به همسرم گفتم شب برام بی بی چک بخره ولی مطمئنم باردار نیستم،کسی تجربه این روزا رو داشته؟ پریود شدید؟ 

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

خواهش میکنم واسه پست اخرم گذارش بزنید واقا مرسی 🙏🏼🙏🏼

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پریودات همیشه منظم بوده؟

اره ، ۲۷ آذر شدم، یکی دو روز همیشه جا به جا میشد ولی این سری فکرکنم استرس اقدام اسفندماه رو‌داشتم اینجوری داغونم کرده

اره ، ۲۷ آذر شدم، یکی دو روز همیشه جا به جا میشد ولی این سری فکرکنم استرس اقدام اسفندماه رو‌داشتم ای ...

خب استرسم تاثیر داره تا شب صبر کن بی بی بزن.

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
خب تا شب صبر کن، بی بی چک بزن بعد، برای فصل سرد ممکنه پریودی به تعویق بیفته.

یعنی انقدر؟ الان ۳۱ روز از سیکل قاعدگیمه

یعنی انقدر؟ الان ۳۱ روز از سیکل قاعدگیمه

من یه بار ۱۶ روز عقب انداختم، دی ماه هم بود. پیگیر شدم گفتن یا سردیجات خوردی یا به خاطر فصل سرده. منم کدو حلوایی چند روز خورده بودم. 

واین نیز بگذرد....

من یه بار ۱۶ روز عقب انداختم، دی ماه هم بود. پیگیر شدم گفتن یا سردیجات خوردی یا به خاطر فصل سرده. من ...

منم کدو خوردم هفته پیش چند روز پشت سر هم