2777
2789

من تو هر دوتا تخمدانم  تو عکس سونو داخلی ۱۰یا  ۱۲ تا کیست ریز داره 

رو صورتم مو زاید دارم 

ازمایش هورمونیم خوب بود جوابش 

مشکل تیرویید هم ندارم ...

من چیکار کنم که این کیستا از بین برن و موها زاید صورت هم از بین برن یا رشدشون متوقف بشه؟

منم دارم بهم گفت ال دی بخور و متوفورمین بعد ۳ ماه بیا ببینم در چه وضعیه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنو واژینال دادین؟ من اینقد ترسیدم عکسشو دیدم

چکاپ کلی .عکس رنگی .سالی چند دفعه سونو.iuiمنفی انواع قرص.الانم منتظرم پریود شم برم لاپرا وهیسترو

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
چکاپ کلی .عکس رنگی .سالی چند دفعه سونو.iuiمنفی انواع قرص.الانم منتظرم پریود شم برم لاپرا وهیسترو

عزیزم انشاا... یه فسقلی نه بلکه ۲تا فسقلی بریزن سرت بگن مامااان

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

منم تخمدان پلی کیستینگ دارم، بعد دو سه دوره درمان معلوم شده تخمدانام تنبلن خودشون من بدون قرص عمرا پریود بشم، یعنی میشما ولی شیش ماه شیش ماه😑

خوشبختی جن بود، ما بسم الله😑😓

منم تخمکام pco شدید هست اما موی زاعد صورتم نداره مثل مرد نیست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من تنبلی دارم از ۱۴ سالگی الانم ۲۵ سالمه باردار نمیشم هر درمانی هم که فکر شو بکنی کردم ولی...

لعنتی واقعا افسردم کرده

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
منم تخمدان پلی کیستینگ دارم، بعد دو سه دوره درمان معلوم شده تخمدانام تنبلن خودشون من بدون قرص عمرا پ ...

اما من ماه به ماه زود پریود میشم تازشم تخمدانام pcoشدید هست این ماه 19 دورم پریود شدم😐

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥