2777
2789
عنوان

کیا تخمدان پلی کیستیکشون درمان شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5875 بازدید | 54 پست
من تنبلی دارم از ۱۴ سالگی الانم ۲۵ سالمه باردار نمیشم هر درمانی هم که فکر شو بکنی کردم ولی... لعنتی ...

تخمکات رو چنده؟؟منم pci شدید هستم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
تخمکات رو چنده؟؟منم pci شدید هستم

با دارو فولیکول عالی دارم ولی نمیگیره که نمیگیره یبارم گرفت که چون بی کیفیت بود سقط شد

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما من ماه به ماه زود پریود میشم تازشم تخمدانام pcoشدید هست این ماه 19 دورم پریود شدم😐

چه قدر برعکس منی تو اخه😓منو نیگا که شیش ماه شیش ماه میشم بدون قرص😑😓

خوشبختی جن بود، ما بسم الله😑😓
با دارو فولیکول عالی دارم ولی نمیگیره که نمیگیره یبارم گرفت که چون بی کیفیت بود سقط شد

همسرت مشگل نداره؟؟ برو سیکل ivf

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
چه قدر برعکس منی تو اخه😓منو نیگا که شیش ماه شیش ماه میشم بدون قرص😑😓

من 23 سالمه میگن چون سنت کمه زود به زود پریود میشی..موقع تخمک کشی واسه ivf من 20 تا تخمک داشتپ که فقط 5 تاش جنین شد که اونم باز نگرفت

همسرت مشگل نداره؟؟ برو سیکل ivf

نه هیچ مشکلی نداره احتمالا بعد عید برم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
من 23 سالمه میگن چون سنت کمه زود به زود پریود میشی..موقع تخمک کشی واسه ivf من 20 تا تخمک داشتپ که فق ...

من نوزده سالمه، مجرد😀من سه چهار ماه قرص نداد که ببینه چی میشه که اونم نشدم بعد نوشت سنو که ببینه دیواره ضخامتش چه قدره، آوردم شاخ درآورد گفت تو الان چهارماهه نشدی دیوار به جای اینکه ضخیم باشه اینقدر نازکه که اصلا پریود نمیشه😓😂

خوشبختی جن بود، ما بسم الله😑😓
نه هیچ مشکلی نداره احتمالا بعد عید برم

انشالله موفق باشی💖😘

من نوزده سالمه، مجرد😀من سه چهار ماه قرص نداد که ببینه چی میشه که اونم نشدم بعد نوشت سنو که ببینه دی ...

ای وای پروژسترون استفاده کن 

من تنبلی دارم از ۱۴ سالگی الانم ۲۵ سالمه باردار نمیشم هر درمانی هم که فکر شو بکنی کردم ولی... لعنتی ...

فولیکولات بدون دارو چنده ؟ هورمون و تیروییدت در چه وضعیه 

فولیکولات بدون دارو چنده ؟ هورمون و تیروییدت در چه وضعیه 

فولیکولام بدون دارو کوچیکن ازمایش هورمونی دادم قبلا تیروئیدم مرز بود پرولاکتینم بالا که دارو خوردم خوب شد