2777
2789
عنوان

کیا تخمدان پلی کیستیکشون درمان شده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 54 پست
آزمایش دادم هورمونام خوبه موی زاید اصلا ندارم فقط پریودم منظم نمیشه دوساله هم اقدامم ولی نتیجه نگرفت ...

من الان ده ساله اینطوریم اوایل مو نداشتم سه چار سال اخر دراوردم ...حالا میخوام واسه بارداری اقدام کنم خدا کنه بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنتا کیست ریز داری ؟ اندازه هاشون چقده ؟

خیلی ریزن.فقط با آمپول بزرگ میشن تا۱۶-۱۷میرسن.بدون آمپول هر وقت رفتم سونو گفته کیست ریز داری وpcoهست

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
من 23 سالمه میگن چون سنت کمه زود به زود پریود میشی..موقع تخمک کشی واسه ivf من 20 تا تخمک داشتپ که فق ...

عزیزم امضات دیدم انشاا...مادرمیشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

[QUOTE=124541962]اما من ماه به ماه زود پریود میشم تازشم تخمدانام pcoشدید هست این ماه 19 دورم پریود شدم😐[/QUOTE

امضات کمی شبیه زندگی خودمه درکت میکنم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
عزیزم امضات دیدم انشاا...مادرمیشی

فدای دل مهربونت💖 مرسی انشالله🌹😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥