2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

412 بازدید | 82 پست

میخوان بعد عید دماغمو عمل کنم. خیلی هم از اتاق عمل و بیهوشی میترسم. و اون یه هفته بعد عمل ک میگن نمیتونی نفس بکشی و بخوابی. کسی تجربه ای داشته؟کسی هم بهم قوت قلب نمیده😶شوهرم میگه برو اگ دوس داری ولی بهم روحیه نمیده میگه اگر ب حرف منه که نرو.مامانمم همینطور

پسرم دنیامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله نمیتونی نفس بکشی. ولی اینو بدون من رفتم عمل کردم بعد عیدم میخوام برم ترمیم ینی دوباره عمل کنم.  خوشکلی دردسر داره.

بعدم بهت مسکن میدن دردو نمی فهمی

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
بله نمیتونی نفس بکشی. ولی اینو بدون من رفتم عمل کردم بعد عیدم میخوام برم ترمیم ینی دوباره عمل کنم. & ...

آخ آخ عزیزم منم بعد عید میخام برم ترمیم 

تو مشکلت چیه

با تُرُشانَش تُرُشَم ،  با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎.     قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن.              5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦‍♀️            بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴 
آخ آخ عزیزم منم بعد عید میخام برم ترمیم  تو مشکلت چیه

مال من گوشتی بود برگشت. و نوکش هم افتاد. غضروفم ضعیف بود

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.