میخوان بعد عید دماغمو عمل کنم. خیلی هم از اتاق عمل و بیهوشی میترسم. و اون یه هفته بعد عمل ک میگن نمیتونی نفس بکشی و بخوابی. کسی تجربه ای داشته؟کسی هم بهم قوت قلب نمیده😶شوهرم میگه برو اگ دوس داری ولی بهم روحیه نمیده میگه اگر ب حرف منه که نرو.مامانمم همینطور
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مال من گوشتی بود برگشت. و نوکش هم افتاد. غضروفم ضعیف بود
واس من پهنه
کوتاشم نکرد
میخام برم ترمیم
با تُرُشانَش تُرُشَم ، با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎. قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن. 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦♀️ بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴
به آلارهای من که اصلا دست نزده بود دکتر حمال.والبته من گفنه بودم میخوام طبیعی باشه. و هست اما دیگه خیلی طبیعیه و با عمل نشده فرقی نداره خصوصا بعد افتادن نوکش
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
شوهرم از بیهوشی میترسیدم و گفت بیهوشم نکنین وقتی پول رو ریخته گفته چند روز مشکل داشتن با دکتر میگفته نمیشه اینم میگفته اگه نمیشه پولم رو بده آخرم بدون بیهوشی با بی حسی عملش کردن 8 تا آمپول بی حسی دور بینی اش زدن سخت و دردناک
به آلارهای من که اصلا دست نزده بود دکتر حمال.والبته من گفنه بودم میخوام طبیعی باشه. و هست اما دیگه خ ...
آخ آخ خییییلی بده
با خودش ترمیم میکنی؟
با تُرُشانَش تُرُشَم ، با شِکَرانَش شِکَرَم... 😎. قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن. 5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم، منو یادشون رفت.🤦♀️ بابام بعد دو روز اومد دنبال آفتابه منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴
چرا برات غضروف نذاشت ک نوکش افتادگی پیدا نکنه؟!!چن وقته عمل کردی؟
۲۶ اسفند پارسال
اتفاقا غضروف خریدم برای ترمیمم.
این دفه میخوام برم پیش یه دکتر دیگه
چون دکترم حمال بود هیچی ام نمیدونستم خیر سرم دانشجوی پزشکی ام بعدشم زیاد نتونستم مراقبش باشم
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.