2777
2789
عنوان

عمل بینی+ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ آخ خییییلی بده با خودش ترمیم میکنی؟ 

معلومه که نه.

من مادرم مخالف سرسخت عمل بینی بود. بعد از ترس اون اولین وقتی که یه دکتر معمولی بهم داد رفتم وقت گرفتم و چون پولم کم بود تو بیمارستان عمل کردم. مادرمم بعدش هیچ رسیدگی نکرد بهم. حتی یه لیوان آب دستم نداد. با صورت کبود مجبور بودم درسای سنگین مم به یجایی برسونم همش سرم پایین بود. چسبم خوب نزدم چون هی باز میکردم چسبمو برای وضو به دلم نمینشست جبیره.

خلاصه خریت زیاد کردم این بار دیگه نمیکنم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
آره خیلی دل داره قشنگ میگه پوست رو دیدم که برداشتن😱 الانم تا اذیتم میکنه میگم ساکت باش که مشت میزن ...

فک کن استخون بینی رو میشکنن تقی صدا میکنه اینارو چجوووووووووووری شنید و نترسید

منم از بیهوشی میترسیدم میگفتم بی حسی اما فکر اینارو میکنم می گرخم

فک کن استخون بینی رو میشکنن تقی صدا میکنه اینارو چجوووووووووووری شنید و نترسید منم از بیهوشی میترسی ...

منم از بیهوشی و اصلا از بیمارستان و اتاق عمل وحشت دارم

پسرم دنیامه
فک کن استخون بینی رو میشکنن تقی صدا میکنه اینارو چجوووووووووووری شنید و نترسید منم از بیهوشی میترسی ...

نه نکن سخته شوهرم چشماش خون شده بووووود و تند تند گریه میکرد آخه فکر کن دوتا آمپول رو داخل بینی میزنن و میگن عطسه نکن 😣