2777
2789
عنوان

بی بی چکک بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 97 پست
دیگه بی بی نذار بهترین کار آزمایش دادنه چون یک هفته گذشته زود هم نیست برو امروز تا شبم جوابش آماده م ...

عزیزم چشم فردا میرم فقط دعا کن مثبت شه  انشالله خبرشو میدم

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا بی بی چک نمیبینم😐

واقعا ندیدی؟

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
انشالله شاد و خوشحال بشی فردا😍 یاد ازمایش خودم افتادم، چه گریه ای کردیم بغل همدیگه از خوشحالی😢

انشالله عزیزم خود حضرت زهرا عیدی بدن بهم

چی شد گلم ازمایش ندادی

ن شادی جون میترسم .. فردا میدم😊

خطش مشخصه مثبته. ان شاالله بارداری😘

انشششالله گلم

عزیزم برچه اساسی میگی؟ روی بسته بندی بیبی چک با تصویر توصیح داده که خط دوم چه پررنگ باشه و چه کمرنگ ...

عزیزم من قبل پری گذاشتم ازین خطش پرنگتر بود حامله نبودم والا بنظدم واسه بارداری خوب باید دو خط پررنگ باشه چون بی بی چک بتای بالای ۲۵ نشون میده بتا کم باشه حاملگی پوچ و الکیه بالا باشه پررنگ میوفته بعدم یه هفته از موعد گذشته دیگه باید بتا بالا رفته باشه دیگه چرا نیخوایین خودتونو گول بزنین مگه بچه ۲ ساله این

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
ن شادی جون میترسم .. فردا میدم😊

دیگه بی بی چک نزدی ،منم اگه بخوام باز این ماه برم دکتر فقط فردا رو فرصت دارم چون از روز سوم باید دارو مصرف کنم ،فردا هم روز سوم سیکلمه ،حالا موندم چیکار کنم برم یا نرم ،میترسم باز کلی پول هزینه کنم و بی نتیجه باشه ،شوهرم میگه نرو 

انشالله مثبته منم دیروز عصر بی بی چک گذاشتم مثبت بود امروز هم آزمایش دادم خداروشکر مثبت شد

عزیزم خداروشکر برای منم دعا کن مامان شده باشم

عزیزم من قبل پری گذاشتم ازین خطش پرنگتر بود حامله نبودم والا بنظدم واسه بارداری خوب باید دو خط پررنگ ...

نطرتون اشتباهه

کی گفته؟ من بی بی چکم خیلی کمرنگ تر از این بود، فکر میکردم توهم زدم ولی نیم ساعت بعدش ازمایشم ۱۵۴ بود

کسی خودشو گول نمیزنه، من ۶سال تمام هرماه بیبی  چک زدم ولی هیچ بار الکی مثبت نشد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
دیگه بی بی چک نزدی ،منم اگه بخوام باز این ماه برم دکتر فقط فردا رو فرصت دارم چون از روز سوم باید دار ...

ن نزدم  فردا میزنم اخه این تست ادرارم رقیق بود

نمیدونم گلم .. میخوای استراحت کن شاید  شد یک دفعه  از این طرف هم بری باز زیر نظر دکتر هم خوبه