2777
2789
عنوان

بی بی چکک بیان لطفا

1543 بازدید | 97 پست

سلام دوستان هاله رو میبینین ممکنه مثبت باشه؟

مدیکور هست خودکاری میتونه کاذب باشه؟؟

ویک هفته میگذره از موعدم چرا کمرنگه؟؟

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

ب نظرم مثبته

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته عزیزم

نرماله

اگر زیر ۱۰ دقیقه افتاده کاذب نیست برو امروز ازمایش بده تا راحت بشی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منفیه

چرا

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
مثبته عزیزم نرماله اگر زیر ۱۰ دقیقه افتاده کاذب نیست برو امروز ازمایش بده تا راحت بشی

میترسم زود باشه قبل ده دقیقه بود اما کم رنگ بود بعد پررنگ ترشد