2777
2789
عنوان

بی بی چکک بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 97 پست
دیگه بی بی چک نزدی ،منم اگه بخوام باز این ماه برم دکتر فقط فردا رو فرصت دارم چون از روز سوم باید دار ...

شوهرمنم هرماه میگفت نرو

به حرفش نکن و انقدر برو تا نتیجه بگیری که بعدا پشیمون نشی

من همیشه میگفتم حتی اگر نتیجه نگیرم،تمام تلاشمو میکنم که سن بالا افسوس نخورم کاش پیگیرتر بودم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نطرتون اشتباهه کی گفته؟ من بی بی چکم خیلی کمرنگ تر از این بود، فکر میکردم توهم زدم ولی نیم ساعت بعد ...

اینو قبول دارم دخترعمم بی بی چک 3 روز بعد موعدش منفی شد آز داد بتاش بالا هم بود

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
اخه ضخامت اندومترم نازک باید استرادیول بخورم 

پس حتما زیر نظر دکتر باش عزیزم

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
اخه ضخامت اندومترم نازک باید استرادیول بخورم 

منم نازک بود

همون ماهی که باردار شدم ۷شب دکترم استرومارین کنژوگه داد خوردم و نرمال بود ضخامتم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اگه باردار شدی به منم ۳ قلو دعا کن 

چشمم خدا انشاللله به این روز عزیز به همه منتظزا نی نی بده 

نطرتون اشتباهه کی گفته؟ من بی بی چکم خیلی کمرنگ تر از این بود، فکر میکردم توهم زدم ولی نیم ساعت بعد ...

خوشبحالت منم نگفتم مثبت شده یا منفی گفتم دوباره تکرار کنه حالا تو چرا ناراحت میشی 

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
خوشبحالت منم نگفتم مثبت شده یا منفی گفتم دوباره تکرار کنه حالا تو چرا ناراحت میشی 

عزیز دلم چشم انشالله دوباره تست میکنم ❤

از همه دوستانم که وقت گذاشتن نظر دادن ممنونم برام دعا کنین انشالله ازمایشم مثبت شه❤ حتما خبرشو میدم

یه باردیگه امتهان کن قبل ازصبحونه.مشخص،نیست

باشه

منم نازک بود همون ماهی که باردار شدم ۷شب دکترم استرومارین کنژوگه داد خوردم و نرمال بود ضخامتم

من استرادیول خوردم بهتر شد ولی به حد نرمال نرسیده  ،تو عمل جراحی دکتر دیوار رحمم رو تراشید وگرنه مشکلی نداشتم  ،خیر نبینه که بد بختم کرد 

میترسم زود باشه قبل ده دقیقه بود اما کم رنگ بود بعد پررنگ ترشد

مثبته عزیزم دو روز دیگه بیبی بزن بعدش برو آزمایش 

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است