2777
2789
عنوان

کادو چیزی نگرفتم

103 بازدید | 13 پست

نامزدم ولنتاین رو تبریک گف تعارف. زد کادو بگیرم منم گفتم نمیخوام روز زن رو تبریک نگف.میگه توزن نیستی که دختری.ولی من چندروز قبل تر واسش کادو گرفته بودم  

تعارف زد واسه کادوووووووو

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه كردي تعارف كردي از الان ياد دادي بهش كادو نگير در ضمن كادو چرا زودتر بهش دادي بايد نگه ميداشتي ٥شنبه يا جعمه بهش بدي امشب اگر هيچي نگرفت زنگ ميزني مي گي كادو ولنتاين  و روز زن منو بهم بده 

چطور عشق بازي مي خواهند زنش محرميش به كادو و تبريك ميرسه نيستي 

اشتباه كردي تعارف كردي از الان ياد دادي بهش كادو نگير در ضمن كادو چرا زودتر بهش دادي بايد نگه ميداشت ...

اخه شهرمان فاصله داره پیشش بودم هفته قبل.ولی همیشه تومناسبتا میخره تازه خونه خریده.ولی خب روز زنو انتظار داشتم

منم همسرم هیچی نخرید فقط تبریک گفت البته امسال یکم دستمون تنگه چون چند هفته دیکه عروسیمون هست برای همین زیاد ناراحت نشدم هین تبریکش که گفت نشون داد به فکرم هست برام دنیا بود ولی عوضش رو تو مناسبت های آینده باز میکنم حالا امسال رو فاکتور گرفتم 🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
توقع چیزکوچیک داشتم همه مناسبتا پول میده خودش چیزی نمیخره

همسر منم میاد منو می بره بازار میگه هر چی دوست داری همین رو بخر میگم اخه کادو رو می پرسن میگه من سر در نمیارم همین میخوای انقدر فکر کنم که چی بخرم سکته کنم پس خودت برو انتخاب کن کار منو راحت کن  😐😐🤣

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همسر منم میاد منو می بره بازار میگه هر چی دوست داری همین رو بخر میگم اخه کادو رو می پرسن میگه من سر ...

هه.هی میخوام پی ام بدم خودمو خالی کنم ولی میگم ناراحتش نکنم