2777
2789
عنوان

بنظرتون انتقام بگیرم یان

185 بازدید | 8 پست

بایکی دوس بودم بنابه دلایلی خسه شدم وبرابارچندم گفتم میخوام تموم کنم بجاش دوسمومیارم دوس کنم رفتیم...این کلارفتارش باهام تغییرکرده بودمثلا میرف پایین چیزی بگیره روبه دوسم میگف جی بگیرم؟من ودوسم یهوهمززمان حرف میزدیم فقط ب حرفای اون گوش میداداخرشم چون بادوسم سیگارکشیدن دوسم گف عطربگیربزنم  رفت عطرگرف پیش من دادبهش....درنهایتم باهاش دوس نشدگف تورو دوس دارم بنظرتون چطوری عوضشودربیام اونروز خیلییییب رفتارش باهام فرق میکرداینم بگم دوسم چون یه جورایی گرگه گفتم شایددیده من ارومم منوترجیح داده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگی حیفه وقتمه

آره بابا . وقتت و زمانتو با آدمای بی ارزش هدر نده . خودت ووقتت باارزش تر ازین حرفایین ـ رهاش کن بره

بخدا حیفه ک وقت بگذرونی پای همچین آدمی ک یه ذره ارزش نداره ووقت برای وقت گذرونی آدمو میخان

وا خودت دوستتو کردی تو حلقومش اونم در جواب خواسنته حرصتو دربیاره فقط ب اون توجه میکرده،حالا پشیمون شدی میخوای انتقام بگیری از بدبخت؟؟چکاریه خب!!اگه ایقد برات مهم بود ک ولش نمیکردی یکی دیگه رو بهش بدی،،کلا بیخیال خودش و انتقامت شو

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید