2777
2789
همونم ک خریده غنیمته من به یه خرس کوچولو هم قانع بودم خرس ک هیچی حتی گل هم نخرید

عزیزم فرداشب حتما میخواد بخره واست

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

همسر من کادو نگرفته فعلا ولی مطمئنم نمیگیره چون کلا سلیقش با من متفاوته میگه خودم بخرم ک خیلی ناراحت میشم دوست دارم خودش بگیره کادو کنه بعد بهم بده ذوق کنم😑

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂 وای تصورش میکنم بیرونش کردی خندم میگیره

والا دیگه از بس سرش شلوغه برا ما وقت نداره...وقتی هم کاری نداره میره یللی تللی...هی فتم ببین لیست فرستادم بخر بیا...رفت بیرون دست خالی اومد...میگم بچه قراره ردا ره مدرسه تغذیه اشو برو بگیر اقلا میکه فردا میگیرم...جای خرید رفتن رفته نشسته با ننه فریتش...ب پسرم فتم برو بگو تعذیه ندارم بریم خریم زنیکه یه ویفر داده دست بچه رستاده خونه...دوباره فرستادم اثر نکرد...اخر اپشنشو ادم گفتم ببر بده هش...بگو از همونجا بره نیاد دیگه...سر و کله اش پیدا شد...نشست بیرونش کردم...گفتم تشریف ببر...رفت خبر مرگش

بگو ولنتاین نبود گشنه میموندیم؟    

میگه تو پولا رو خرج کردی برنج ومیوه خریدی دیگه پول نموند ک کادو بخرم گفتم خب من اینا رو امروز ظهر خریدم تو باید دیشب کادو میخریدی امروز که جمعه است جایی باز نبود ک تازه پولم تو کارت هست بعد چند دقه گفت اره من برات خریده بودم میخواستم سوپرایزت کنم الان میرم میارمش الکی میخواست بره تازه یچیزی بخره بیاره

اخلاق داشته باشندبااین گرونیها آدم کادوهم نمیخواد

اخلاقش خوبه خداروشکر وری هیچوقت کادو نمیخره ولا من به چیزای کوچیک هم قانعم در حد یه عروسک کوچیک یا یه روسری وهمین چیزای معمولی اما همونم نمیخره 

شوهره منم گلدون برا پرطاووسام خرید نمیدونم باید کادو حساب کنم یا باید میخرید😐

اگه فقط برا خودته آره ولی اگه برا خونست ن 

زیادم سخت نگیرین همیشه ک اینطور نیست گاهی کادو هم میدن دیگه .

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
همسر من کادو نگرفته فعلا ولی مطمئنم نمیگیره چون کلا سلیقش با من متفاوته میگه خودم بخرم ک خیلی ناراحت ...

اره منم شوهرم میگه کارت دست خودته برو هرچی دوست داری بخر یعنی دریغ از ذره ی ذوق واحساسات

لعنت ب بانی تربیتشون ک اینجوری بارشون میارن😡😡😡

خدا خیرت بده حرف دلم بود

من امسال اولین سالی هست که مادر شدم حتی یه تبریک خشک خالی نگفت غریبم هستم از خانواده ام دورم بخاطر ننه از خدا بی خبرش 

عزیزم فرداشب حتما میخواد بخره واست

نه بابا میدونم کوفتم نمیخره تاحالا هیچوقت برام کادو نخریدن دوساله باهمیم ن تولد ن ولنتاین ن هیچ مناسبتی کادو نخریده برام اوج هنرش این بود ک تولدم گل گرفت وکیک کادو هیچی تازه امسال همون کیکم نگرفت

اگه فقط برا خودته آره ولی اگه برا خونست ن  زیادم سخت نگیرین همیشه ک اینطور نیست گاهی کادو هم م ...

برا خونه اس البته شوهرم ی تومن بهم داد گفت هرچی میخوای بخر این باز قضیه اش جداس

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
نه بابا میدونم کوفتم نمیخره تاحالا هیچوقت برام کادو نخریدن دوساله باهمیم ن تولد ن ولنتاین ن هیچ مناس ...

بعضی مردا از نفهمیشونه شوهره من خیلی داغون بود بلد نبود هیچی خودم یادش دادم کادو وکیک وگل باید بخره

شماهم بهش بگو خجالت نداره

بعضی مردا از نفهمیشونه شوهره من خیلی داغون بود بلد نبود هیچی خودم یادش دادم کادو وکیک وگل باید بخره ...

صدبار بهش گفتم یا میگه پول ندارم یا میگه من نمیدونم چی بخرم واست تاحالا کادو زنونه نخریدم میترسم یه چیزی بخرم خوشت میاد یا میگه کارت دست خودته برو بخر دیگه انقد بهش گفتم خسته شدم این درست بشو نیست 

برا خونه اس البته شوهرم ی تومن بهم داد گفت هرچی میخوای بخر این باز قضیه اش جداس

منم شوهرم پول داد ولی من دوست ندارم

دلم میخاد خودش بخره ولی حوصله این کارارو نداره.

تازه میگه ولنتاینو درک نمیکنم.

دیروز یکسره داشت تمرین اسم ولنتاین میکرد هی اشتباه نیگفتش و از خنده غش میکرد قیافه من 😬😩😒

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
2790
2778
2791
2779
2792