2777
2789
صدبار بهش گفتم یا میگه پول ندارم یا میگه من نمیدونم چی بخرم واست تاحالا کادو زنونه نخریدم میترسم یه ...

حتما مجردیاش دوست دختر نداشته 

توهم واسش چیزی نخر 

ولی اگ کارت دادبرو چیزی بخر بگیر ازش 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
والا دیگه از بس سرش شلوغه برا ما وقت نداره...وقتی هم کاری نداره میره یللی تللی...هی فتم ببین لیست فر ...

دمت گرممممم😂😂😂😂😂😂

تو بیداری شاید که بی‌خواب میشم ، توو فکرِ منی که بی‌تاب میشم ، ولی این تصور فقط یک خیاله؛ فقط یک خیاله که اونم محاله...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شوهرم پول داد ولی من دوست ندارم دلم میخاد خودش بخره ولی حوصله این کارارو نداره. تازه میگه ولنت ...

شوهره منم اولین بار ولنتاینو از زبون من شنیدم منم زیاد اهلش نیستم ولی خوب متاسفانه شانس نداریم شوهرمن کادو بلد نیس بخره باید خودم باشم باهاش ولی گل همیشه مناسبتا میخره سوپرایزم میکنه

همون پول بهتره حوصله داری

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
شوهره منم اولین بار ولنتاینو از زبون من شنیدم منم زیاد اهلش نیستم ولی خوب متاسفانه شانس نداریم شوهرم ...

آخه من حسابم پره پول احتیاج ندارم.هزاربار بهش گفتمه دیگه ناامید شدم.میخام از فردا برم تو قیافه.😒

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
خدا خیرت بده حرف دلم بود من امسال اولین سالی هست که مادر شدم حتی یه تبریک خشک خالی نگفت غریبم هستم ...

والا بچه دوم منم دو ماهشه...لی چ کنیم از اساس خر بار اومدن...با ولنتاین کاری ندارم ولی روز زن و مادر اقلا ی تبریک...9 ساله همینه

حتما مجردیاش دوست دختر نداشته  توهم واسش چیزی نخر  ولی اگ کارت دادبرو چیزی بخر بگیر ازش& ...

بچه ام کوچیکه دوماهشه سخته واسم بازار رفتن بعذم لذتش به اینه ک خودش بخره بیاره خودم بخرم چ فایده

آخه من حسابم پره پول احتیاج ندارم.هزاربار بهش گفتمه دیگه ناامید شدم.میخام از فردا برم تو قیافه.😒

بریم واس خودمون کادو بخریم بعد خودمونو سوپرایز کنیم😐