2777
2789
عنوان

ناراحتم

321 بازدید | 40 پست

دوستان من یه دختر دوسالونه ماه دارم..چن وقت پیش رفتیم مهمونی خونه خواهرشوهرم اونم یه پسرپنج ماهه داره تا پسرش چشمش به دخترم می افتاد گریه میکرد خواهرشوهرمو شوهرشم هی میخندیدن میگفتن وای این ازرها.میترسه.ینی اسم.منوشوهرم ناراحت شده بودیم ولی چیزی نمیگقتیم اونام هرچن دقه یه بارهی میگفتن وای این ازموهای رهامیترسه عمه جون سمت این نیاکه ازت میترسه نکنه چون موهاش فرفری میترسه بچه م وهی باشوهرش میخندیدنوتکرارمیکردن منم خیلی ناراحت شدم ازرفتارشون ولی چون مهمون بودم خونش چیزی نگفتم..مثلا تادخترم میومدسمت من که پسرخاهرشوهرم بغلم بود میگفتن رهاجان نروکه این ازت میترسه توبیااینور....حالا بعدمدتها امروز من رفتم بیرون کارداشتم شوهرم دخترموبرده خونه مادرشوهرم خواهرشوهرمم اونجابوده بازتابچه هاش دخترمومیبینه بازخواهرشوهرم باهروکرمیگه این ازرها میترسه امشب دوباره رفتیم خونه مادرشوهرم تاخواهرشوهرم منو دید گف فلانی باز صدارازرهامیترسه چن بارم هی تکرارکرد هرچی به شوهرم گفتم پاشوبریم اعصابم خورده اونم نشسته..اخرش به مادرشوهرم گفتم انگاری جن دیده هی دخترت تکرارمیکنه بچه اش کوچیکه خودش که عقلش میرسه هی اینونگه گیرداده ول کنم نیس....یه خرده بحث شدبعدشم اومدیم خونه الانم اعصابم خورده بنظرتون جرابچه اش ازدخترم میترسه

😒😒😒😒😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی بچه ها همینن عزیزم ربطی به دختر شما نداره پسر من بیست ماهشه از مادرشوهر و پدرشوهرم میترسه بغلشون نمیره میبینتشون هم گریه میکنه دخترمم همین بود الان بزرگ شده درست شده

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
سلام دخترتون باش دعوا یا لج نمیکنه؟؟؟شاید دعواشون شده یا ازش خاطره بدی داره یا یاد کسی می افته....

نه بابا دختراینقدبچه هارودوست داره...اصلا دعوابلدنیس..طفلی حتی وقتی اونامیگفتن نیانزدیکش طفلک کنارمبل کزکرده بودنمیومد

من یه مدت عینک میزدم الان نمیزنم بچه های فامیل ازم میترسیدن اونا هم همین رو میگفتن که عینک داری میترسن ازت منم بدتر چشم غره میرفتم گریه شون در می آمد 😃🤚آی کیف میداد 🤪🤪🤪

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

بعضی بچه ها همینن عزیزم ربطی به دختر شما نداره پسر من بیست ماهشه از مادرشوهر و پدرشوهرم میترسه بغلشو ...

بابی عقلی خواهرشوهرم چیکارکنم....اینقدگف گف تامجبورشدم به مادرشوهرم بگم این حرفارو....مادرشوهرم گف مگه مادرش یادش داده گریه کنه گفتم مادرش یادنداده ولی عقل که داره هی اینونگه اون هی میگه اخرشم من یه چیزی میگم دعوامیشه...

شاید دعواشون شده باهم یا مثلا مثل بعضی از بچه های دیگ اس ک از بعضیا میترسن...تقصیر دخترت نیس عزیزم...بعد اینک انقد از اولین باری ک گریه کرده مامانش تلقین کرده ک پسرم از رها میترسه بچه اش عادت کرده و هروقت دختر شمارو میبینه گریه میکنه..

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
شاید دعواشون شده باهم یا مثلا مثل بعضی از بچه های دیگ اس ک از بعضیا میترسن...تقصیر دخترت نیس عزیزم.. ...

اخه پسرش پنج ماهشه..دورخودم بگردم والاماعمه بودیم ایناعمه ان.....دلم نمیخاد حتی ازگل کمتربه بچه برادرم بگم چه برسخ به اینکه بشوهربخام بخندمو هی تکرارکنم این حرفارو

نه بابا دختراینقدبچه هارودوست داره...اصلا دعوابلدنیس..طفلی حتی وقتی اونامیگفتن نیانزدیکش طفلک کنارمب ...

بعضی بچه ها مریضن و لوسن من دخترمم مثه دخترت مظلوم معصوم عاشق بچه ها ولی همیشه از پسر جاریم کتک میخوره خیلی وحشیه خیلی

بابی عقلی خواهرشوهرم چیکارکنم....اینقدگف گف تامجبورشدم به مادرشوهرم بگم این حرفارو....مادرشوهرم گف م ...

کار خوبی کردی گفتی بچه ی هر کسی واسه اش باارزشه و کسی حق نداره بهش توهین کنه یا مسخره کنه یا دلشو بشکنه اینجوری حواسشون جمع میشه که نباید هرطور دوست دارن با بچه ات رفتار کنن

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

من که به شوهرم گفتم فرداشب که روزمادره من نمیام خونه مادرت میخای خودت برو بازاینو بچه اش اونجان تادخترمنوببینه میخادلودگی کنه هی بازبگه ازرهامیترسه.....تااعصاب منوخوردکنه دعوا بشه..گناه داره دخترم توروحیه اش اثرمیزاره