دوستان من یه دختر دوسالونه ماه دارم..چن وقت پیش رفتیم مهمونی خونه خواهرشوهرم اونم یه پسرپنج ماهه داره تا پسرش چشمش به دخترم می افتاد گریه میکرد خواهرشوهرمو شوهرشم هی میخندیدن میگفتن وای این ازرها.میترسه.ینی اسم.منوشوهرم ناراحت شده بودیم ولی چیزی نمیگقتیم اونام هرچن دقه یه بارهی میگفتن وای این ازموهای رهامیترسه عمه جون سمت این نیاکه ازت میترسه نکنه چون موهاش فرفری میترسه بچه م وهی باشوهرش میخندیدنوتکرارمیکردن منم خیلی ناراحت شدم ازرفتارشون ولی چون مهمون بودم خونش چیزی نگفتم..مثلا تادخترم میومدسمت من که پسرخاهرشوهرم بغلم بود میگفتن رهاجان نروکه این ازت میترسه توبیااینور....حالا بعدمدتها امروز من رفتم بیرون کارداشتم شوهرم دخترموبرده خونه مادرشوهرم خواهرشوهرمم اونجابوده بازتابچه هاش دخترمومیبینه بازخواهرشوهرم باهروکرمیگه این ازرها میترسه امشب دوباره رفتیم خونه مادرشوهرم تاخواهرشوهرم منو دید گف فلانی باز صدارازرهامیترسه چن بارم هی تکرارکرد هرچی به شوهرم گفتم پاشوبریم اعصابم خورده اونم نشسته..اخرش به مادرشوهرم گفتم انگاری جن دیده هی دخترت تکرارمیکنه بچه اش کوچیکه خودش که عقلش میرسه هی اینونگه گیرداده ول کنم نیس....یه خرده بحث شدبعدشم اومدیم خونه الانم اعصابم خورده بنظرتون جرابچه اش ازدخترم میترسه
اخه پسرش پنج ماهشه..دورخودم بگردم والاماعمه بودیم ایناعمه ان.....دلم نمیخاد حتی ازگل کمتربه بچه براد ...
دیگ شخصیت و اخلاق هرکسی فرق داره...شمام ب دخترت ی جوری ک ناراحت نشه و دلش نگیره بگو ک نره سمت اون یا مثلا چندوقت نرید خونشون بزار دخترتم ناراحت نشه و تو روحیه اش تاثیر نزاره..چون دختر بچه ها خیلی حساسن سعی کن کاری کنی حتی شده چند وقت رفت و امد نکن یا مثلا با دخترت صجبت کنی ک وقتی اون حرفارو میشنوه بهش بر نخوره و تو روحیه اش تاثیر نزاره..
ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
من که به شوهرم گفتم فرداشب که روزمادره من نمیام خونه مادرت میخای خودت برو بازاینو بچه اش اونجان تادخ ...
اره دقیقا ی جوری برنامه بریزید ک با اونا تو ی روز نرید یا مثلا با دختر حرف بزن و توجیهش کن ی جوری ک ناراحت نشه ک سمت اون پسره نره...چون بالاخره دختر شمام کوچیک تو روحیه اش تاثیر داره وقتی اون حرفارو میشنوه فک میکنه ک چرا بهش این چیزارو میگن..
دیگ شخصیت و اخلاق هرکسی فرق داره...شمام ب دخترت ی جوری ک ناراحت نشه و دلش نگیره بگو ک نره سمت اون یا ...
آره طفلکی دلم کباب شد بااین که دوسال داره ولی میدونم ناراحت میشه ولی میخنده....میگه مامان صدراازم میترسه گفتم نه عزیزم اون بی ادبه.....خاستم زندایی بازی دربیارم گف نه مامان صدراجونه خوبه....عقل بچه ازمنم بیشتره
اره مطمئنم ماکه اومدیم بیرون مادرشوهرم حرفامو به گوشش رسونده....بهتربزاناراحت بشه....یاگیرمیدن به مو ...
وای من عاشق موهای فرفری هستم حالا برعکس بچه های من هرسه تاشون موهاشون صافه شما هم به موهای فرفریش گیر دادن بگو حداقل بچه ی من ترسو نیست از کوچکترین چیز بترسه یا بگو من عاشق موی فرم خدا یه قشنگشو بهم داد یا بگو خدارو شکر سالمه موی فر چاره اش یه اتو موئه هزار جور میتونی جواب بدی چرا خودخوری میکنی خواهر من
حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
اخه پسرش پنج ماهشه..دورخودم بگردم والاماعمه بودیم ایناعمه ان.....دلم نمیخاد حتی ازگل کمتربه بچه براد ...
. اعتماد به نفس بچه خودشو میگیره ی بچه ترسو بار میاره که از همه چی میترسه..... ببابا ولش کن کم محلش کنی از صد تا توسری براش بدتره..... من خودم قدم کوتاهه البته 155 ی ی بنده خدایی قدش 170 اینا بودم مدام به خودش مینازید و هر بار به رخ میکشید مدام به من میگفت کفش پاشنه بلند بپوش اونم سالها منم اعصابم خورد میشدا ولی اونقدر با اعتماد به نفس برخورد کردم و اسپورت پوشیدم و از خودم تعریف کردم که الان خودش میگه واااای یعنی من زشتم یعنی من درازم🤪🤪🤪🤪
آره طفلکی دلم کباب شد بااین که دوسال داره ولی میدونم ناراحت میشه ولی میخنده....میگه مامان صدراازم می ...
اره بچه ها از بزرگ ترا خیلی بیشتر درک میکنن مثلا قبل اینک برید جایی ک اون هست ب دخترت بگو پیش صدرا نرو چون اون همش خوابش میاد و بی حوصله اس گریه میکنه بزار هروقت خوشحال بود برو پیشش اینجور چیزارو بهش بگو بزار فکرای منفی نکنه ک دخترتم از صدرا یا عمه اش بدش بیاد بزار ذهنیت مثبت داشته باشه همیشه
شما هم هر بار قربون صدقه بچت برو... با دوستات یا مامانت هماهنگ کن وقتی وارد ی مجلسی میشی تا دخترت دیدن مثلا بگن وااای خدا چه موهای قشنگی داره چقدر نازه چقدر خوشگله.... تا تو ناخداگاه دخترت گلت حرف عمه بی شعورش نمونه♥️♥️
به نظر من فردا برای روز مادر برو به خواهرشوهرت کم محلی کن اما با مادر شوهرت گرم بگیر اگه میتونی دخترتو بذار خونه مادرت فقط تو و شوهرت برین یه ساعت باشین کادوشو بدین برگردین اینجوری جلو مادرشوهر بد هم نمیشین
حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍