2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد، میخام طلاق بگیرم

327 بازدید | 10 پست

زد تو سرم فراموشی گرفتم حواس پرتی گرفتم ارجاع دادن به پیش متخصص  اعصاب و روان برام داروی اعصاب داد

خانوادم پشتم نیستن میگن بهش فرصت بده پشیمونه از کارش

ولی بار اولش نیست پنج ساله ک زنشم همش کتک میزنه بد اخلاق و بد دهنه یه بار دیگه هم قهر کردم رفتم خونه بابام میخاستم طلاق بگیرم خانوادم ما رو اشتی دادن برگردوندن منو سر زندگیم ولی شوهرم فرقی نکرد 

نظر شما چیه

تا جایی ک میتونی زندگی تو حفظ کن البته ب غلط کردن بندازش.و این پشیمونیش خوبه.ازش حق طلاق و بگیر.یا خونه یا ماشین ولی فرصت بده 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این از شوهر ملی بدتره علاوه بر کتک زدن بی پول هست بد اخلاقم هست بد دهنم هست

خدا بهت کمک کنه سخته با بچه بچه ت بیشتر گناه داره وقتی کتک خوردنای تو رو میبینه 😞

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

نظر من اینه ک ازصب تا شب قبل اینک شوهرت بیادکارهات رو بکن و وقتی اومد برو تو اتاق خواب گوشیت رو بگیر دستت و تنها بمون تا وقتییییی ک بره فردا

اونوقت ببین چجوری دلش برا شام داغ و خونه ی تمیز و حتی غر غرهات تنگ میشه(البته این روش رو پیشنهاد میدم چون خانوادت نمیزارن طلاق بگیری منم قبل طلاق از ینکارا میکردم) ولی یبار عروسی داشتیم خیلی بد و ازقصد کتکم زد صورتم داغون شد زنگ زدم همه ریختن خوتمون یک نصفه شب و بابا مامانم با اون قیافه منو دیدن و گفتن تو ازوقتی عروسی کردی اینجوری زندگی می کنی؟ خودشون همون شب منو بردن بیمارستان نامه بگیرم برا کبودیام و فردا صبحش هم افتادن دنبال کارهای طلاق و شکایت

سر یک هفته شوهرم رو بازجویی هم کردن

سرعت عملمون اونقدر بالا بود ک شوهرم تعجب کرده بود😐عین چی پشیمون شد و قسمت نشد جدابشیم

حالا دیشب باهم دعوا افتادیم حرف ناحق زد درحالی ک من همچین کاری نکرده بودم و هی پشت سرهم توهین میکرد و چیزای مزخرف میگفت بره رو اعصابم بلند شدم انقدر زدمش ک دلم خنک شد اونم سرشو انداخته بود پایین و فقط میخورد ازم فک کن با پشت دستم زدم تو دهنش دوسه تا کشیده خوابوندم زیر گوشش جرئت نکرد ی انگشتش رو بهم بزنه

تا اون باشه ک منو عصبانی نکنه بشینه هِرهِر بهم بخنده😒

امروزم مثل اینک بهش گفتن من مقصر نیستم اومد معدرتخواهی و منت کشی اما نشستم تو اتاق خواب محلش نزاشتم وگرنه دفه ی بعد پررو تر میشد

توهم آبروشون ب یورت کاری کن خانوادت پشتت باشن و بعدشم شکایت کن بامدرک

من کبودیهام و پزشک قانونی خیلی کمکم کرد

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜