2777
2789
عنوان

والنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من واسه شوهرم یه دورس گرفتم. میخوام چندتا شکلات کیت کتم بگیرم چون خیلی دوس داره. ولی اون دیشب بهم گفت جمعه بریم بازار برات یه شال بخرم واسه ولنتاین☹️ کاش نمیگفت من سوپرایز دوس دارم. یعنی میشه یه شاخه گل کنارش برام بخره 😍سوپرایز میشم😍

ملت هنوز بلد نيستن اسمش و بگن ! من ايران نيستم به خدا قسم هيييييييييچ كس درگير اين ولنتاين نيست چهار تا بادكنك و شكلات قلبي تو مغازه ها ميبيني اما ايران الان ٢ ماهه شده دقدقشون😀 والنتاين خوبي داشته باشين 😝

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"

یه شام رمانتیک ‌..یه لبخند فوق العاده 

به سوپرایز  شیرین..یه حلقی ازدواج ساده🎵🎵🎵🎵🎵

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
عزیززززم خوشگله نگو مجردی میام میگیرمت واسه داداشم 

داداشت گناه داره طفلک گیر من بیفته  حالا ب روش نیار جمعه ولنتاینه جمعه ک اومدو خونه رو دید کلی ذوق کنه انقد دوس دارم خانومایی رو ک با وجود بچه غر نمیزننو فکر خوشحال  کردن همسرشونن 

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
من واسه شوهرم یه دورس گرفتم. میخوام چندتا شکلات کیت کتم بگیرم چون خیلی دوس داره. ولی اون دیشب بهم گف ...

شاخه گل چیه عزیزم اندازه ی کل گلهای دنیا دلخوشی کنار همسرتو برات ارزو دارم فدات برات صلوات میدم

خدایا شکرت 
ملت هنوز بلد نيستن اسمش و بگن ! من ايران نيستم به خدا قسم هيييييييييچ كس درگير اين ولنتاين نيست چهار ...

کدوم کشوری ؟اگه دوست داشتی بگو

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

من کادومو گرفتم یکماهه پیش 😁😁😁کاش واسم گل بگیره دوس دارم 🤩🤩🤩من واسش شام مورد علاقشو میپزم با کیک و ژله بستنی 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
     داداشت گناه داره طفلک گیر من بیفته   حالا ب روش نیار جمعه ولنتاینه ج ...

عزیزم عشقمی مرسی فدات شم ایشالا هرچی خوشبختیه بریزه رو سر تو و همه خانمای نی نی سایت برای خوشبختیت صلوات میفرستم

خدایا شکرت