2777
2789
عنوان

والنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 41 پست
عزیزم دلخوش باشی همیشه

سلامت باشی عزیزدلم شما هم همینطور❤❤❤....اگه این وروجک بزاره به کاری برسم البته 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون 😄 ولي من عاشق ايرانم 😍 دلم لك زده واسه ايران 

قالان لار  انتظار دو ...گدن لر احتضار دو...

ینی کسایی که رفتن دل تنگن و اونهایی که موندن تو انتظارن،

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ملت هنوز بلد نيستن اسمش و بگن ! من ايران نيستم به خدا قسم هيييييييييچ كس درگير اين ولنتاين نيست چهار ...

اقای خارج رفته کاش فرهنگتم در این حد بود که نیای تو جمع خانما , و اینکه ما با این همه گرفتاری و دست تنگی مطمن باش دلمون با والنتاین خودمن خیلی خوشه تا ولنتاین  تویی که مثلا خارج هستی و درگیر غلط املایی دیگرانی ,میدونی چیو برات ارزو دارم , اینکه ادم باشی نه برج زهرمار برای دیگران

خدایا شکرت 
اقای خارج رفته کاش فرهنگتم در این حد بود که نیای تو جمع خانما , و اینکه ما با این همه گرفتاری و دست ...

كجاي اسمم گفته اقام😕 از كجا فهميدي اقام اصلا 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
اقای خارج رفته کاش فرهنگتم در این حد بود که نیای تو جمع خانما , و اینکه ما با این همه گرفتاری و دست ...

شما هم ياد بگير اين همه ادم بهت گفتن باز ميگي والنتاين😂😂😂 خب اسمش و ياد بگير بعد تجليلش كن 😂 كِرِسمس رو هم جشن ميگيرين شما يا سال نو مالادي  😝 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
شما هم ياد بگير اين همه ادم بهت گفتن باز ميگي والنتاين😂😂😂 خب اسمش و ياد بگير بعد تجليلش كن 😂 كِر ...

خواستم ببینم کی تو تاپیکم زیاد میسوزه و عقده داره غلط املایی میگیره,امیدوارم برای زندگی خودتم همینقدر رو اصول باشی 

خدایا شکرت