2789
عنوان

ی دیقه بیاین🤕🤕🤕🤕🤕

421 بازدید | 45 پست

دخترا خانما بهم بگین چیکار کنم چجوری رفتار کنم دوس پسرم خودش بی محلی کرد رفت منم هیچ سراغی نگرفتم ازش امشب جواب استوری واتساپمو داده نوشته به به منم هنوز سین نکردم گفتم فک نکنه همش منتظر اونم😒😒 میگین چجوری برخورد کنم هم بی محلی باشه هم جذب🙄🙄

حسم میگه دوسِت نداره فقد واسه سرگرمی میخواد

از من میشنوی بلاک کن بره😐

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای دوست پسـر وقت گذاشتن اتلاف عمـره عزیزمـ ، کمی برای خودت ارزش قائل شو √

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

نزدیک‌ روز ولنتاینه میخواد تیغت بزنه تا بلکه یه کادو گیرش بیاد اگه واقعا میخوادت منتظر بمون ببین واست کادو میاره؟ تحت هیچ شرایطی براش نخر 

امتحانش کن 

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد
خب میخام جدی بشه برام...دوسش دارم 

اگـ ه قرار باشـ ه آدمی جدی بشـ ه از این راه نمیشـ ه √ 

روابط دوست پسر دوست دختر هیچ جدی بودنی توش نیسـت ، اونم تو این دوره زمونـ ه که اصلا اعتباری بهش نیست.

حیف نیست وقتت رو ، عمرت رو ، ذهن و احساس و آینده ت رو سر دوست پسر گذاشتی ¡¿ 

دوست داشتنی نیست عزیزمـ √ 

دوست داشتـن خیلی محترم تر ، و ارزشمندتر از این جور روابطـ ه . 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

نگا منو شوهر من یه بار موقعه دوستیمون کات کرد زدم خودمو به بیخیالی انگار نه انگار کهدبوده  خیلی سخت بودا از داخل داشتم میسوختم همونطور که الان گفتم شوهرمه  در حال حاضر 😂😂😂😂

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
فیلم برف اومدنو برداشته بودم همراه با آهنگ اونم ج داده به به🙁🙁 چون خیلی بی دلیل گذاشت و رفت احساس ...

پوکر بفرست براش اگه بخواد خودش سر بحثو وا میکنه

تیکر کنکورمه دعا کنید برام😍💪