2789
عنوان

ی دیقه بیاین🤕🤕🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 45 پست

پسری که ول کنه بره بعد یه مدت برگرده بدون هیچ توجیهی و جواب استوری بده انگار نه خانی اومده نه خانی رفته لایق دوست داشته شدنه ؟! کسی که بهت به چشم زنگ تفریح و بابا این که همیشه هست و این چیزا نگاه کنه ؟!

اگرم بنظرت هست و میخوای در هر صورت بدستش بیاری که بهترین راه بی محلی کردنه! 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان بعدش خودش برگشت دیگ؟؟

اره ساعت دو شب بود انلاین بودم پیام داده سلام چخبر انلاینی چرا منم گفتم دارم کانالارو میگردم  بعد شروع کرد گفت من اشتباه کردم فلان بسان سه ماه بعدشم عقد کردیم البته الان از زندگیم راضی نیستم

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
کی پی ام داده؟ متخصص رابطه هستم اما خودم ریدم تو روابطم😂😂😂

من توام یا تو منی 😂😂😂😂

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 

منم با دوس پسرم نامزد کردم امروز فردا دیگع میخوام نامزدیمو به هم بزنم

قبل از نامزدی و عقد و اینجور چیزا درست طرفتونو بشناسید صرف این ک دوست بودیم و میشناسمشو و اخلاقش دستمه زندگیتون رو خراب نکنید اون موقع عشق و علاقه چشم ادمو کور میکنه بعدش زندگیو خراب میکنه منم خریت کردم

الان تازه چشمم وا شده و میشناسمش چ میبینم ادم زندگی مشترک نیست

تیکر کنکورمه دعا کنید برام😍💪
ما یه روحیم توی دوتا بدن😂😂😂

دقیقا یعنی دوستام تا زنگ میزنن میگن فلانی اینو گفت چی بگم چیکار کنم الان شوهرم یع چیزی بهم بگه ماتو مبهوت نگاش میکنم عین گاو یا انقد عصبی میشم میزنم هیکلشو میارم پایین 

منم با دوس پسرم نامزد کردم امروز فردا دیگع میخوام نامزدیمو به هم بزنم قبل از نامزدی و عقد و اینجور ...

دقیقا  بخدا یعنی تا زیر یه سقف نرین تا باهم نمونین نمی فهمه ادم منم دوست بودم فقط میگفتم خدا هر چی میخواد بشه فقط من برسم بهش الان میگم خاک تو سرم اول ببین طرفت ادمه ایرادشم نمیدیدم ک

خب اگه انلاین شدی اما سین نکردی الان جواب بده اما اگه انلاین نشدی الان انلاین شو بعد فردا جوابشو بده

واتساپم زمان آنلاین بودنش مشخص نیس ولا منم نتم باز کردم اعلان اومد واسم انقد استرس گرفتم از اون وقته وات نرفتم ولی الان دو تیک توسی خورده دیگ

بهش بی محلی میکردی یا نه؟؟ وای عزیزم چرا اخه

میگم بی محلی چیه بابا  اصلا انگار نه انگار خانی اومد و رفته