2777
2789
عنوان

ی دیقه بیاین🤕🤕🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 45 پست
دقیقا یعنی دوستام تا زنگ میزنن میگن فلانی اینو گفت چی بگم چیکار کنم الان شوهرم یع چیزی بهم بگه ماتو ...

دقیقا منم همینم

یکاری کردم پسری ک دوستم عاشقش بود پسره هم عاشق دوستم شد اونا خودم مثه گاو فقط همه رو از خودم دور میکنم کسی ک عاشقم بود رو فراری دادم😂😂😂

تیکر کنکورمه دعا کنید برام😍💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واتساپم زمان آنلاین بودنش مشخص نیس ولا منم نتم باز کردم اعلان اومد واسم انقد استرس گرفتم از اون وقته ...

عاره خب الان سین کن پوکر بفرست بعد جواب داد یکم دیر ب دیر سین کن بعدش ک دیدی‌سز حرفو امداخت یکم ناز کن

دقیقا منم همینم یکاری کردم پسری ک دوستم عاشقش بود پسره هم عاشق دوستم شد اونا خودم مثه گاو فقط همه ر ...

من میگم خواهر دوقلو نداشتی تو 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
عاره خب الان سین کن پوکر بفرست بعد جواب داد یکم دیر ب دیر سین کن بعدش ک دیدی‌سز حرفو امداخت یکم ناز ...

الان دیره دیگ دختر بزا بمونه فردا ولا استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم😣😣😣

الان دیره دیگ دختر بزا بمونه فردا ولا استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم😣😣😣

اتفاقا الان خوبه چون حسودیش میشه فک میکنه تا الان با کی داشتی چت میکردی

نمیدونه ک تو نی نی سایتی یکم حرص میخوره

بعد دیگه جوابشو نده نا فردا ساعت یازده و نیک دوازده

والا تو بیمارستان منو انداختن تو بغل مامانم نمیدونم دو قلو بودم یا مه شاید بودم تورو دزدیدن😂😂😂

من متولد ۷/۸/۸۰ هستم ببین بگو ببینم باهمیم 😂😂😂😭😭😭😭😭😭

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست