2777
2789
عنوان

بی تفاوتی

676 بازدید | 40 پست

میخام نسبت به کارا شوهرم بی تفاوت بشم و برام مهم نباشه چون دارم اذیت میشم سر چت کردن با دختر داییم چند سال پیش بهش بی اعتماد شدم..با درد دل کردن باهاش شروع شد و نمیدونم تا چی پیش رفت رابطه ها اینا نبود ولی شوهرم دوست داره با زنای بقیه چت کنه یا درد دل کنه الانم چند وقته انلاین خیلی میشه و من اذیت میشم میدونم با زنه رفیق درباره مشکلشون میحرفه خیلی ام ادعاش میشه ک زنه خوبه و اهل این حرفا نیس ولی من خیلی بدم میاد چون به شوهرم بی اعتمادم اینم بگم شوهره زن خبر داره و گفته طوری نیس چون به هر دوتون اعتماد دارم ولی خب من به شوهرم اعتماد ندارم..بلاکش کردم که نبینم خودشم میدونه بهش اعتماد ندارم و میخام اسم زنه رو هم پاک کنم چون اونم چک میکنم و هر وقت طولانی انلاینه شوهرمم گوشی به دسته..مگه چه مشکلی دارن خودمون پره مشکلیم ولی واسه مردم وکیل وصیه،موندم چیکار کنم میخام بی تفاوت باشم و کم محلی کنم بلکه به خودش بیاد و دعوا هم خیلی کردم ولی ن توضیح میده نه چیزی خیلیم پا پیچ شم میگه اعتماد نداری طلاق..شماره زنه رو پاک کنم که نبینم چون داغون شدم

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیکر بارداری نزن خاهش میکنم. تا مشکلت حل شه

شوهرت حق این کارو نداره.سفتو سخت جلوش وایسا

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

توام با شوهر اون زن، چت کن 

بگو میخوام از مشکلاتمون بگم و واقعا هم بگو، بگو خوشم نمیاد زنت چت میکنه 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ببین من دقیقا همین مشکل تورو داشتم بخدا البته اون با دوست دختر سابقش چت میکرد و میگفت باباش مرده از سر دلسوزی درد دل میکنه دعوا کردم قهر کردم آروم بهش گفتم به خانوادش گفتم بی فایده بود شبا تو خواب خواب دختررو میدیدم شده بود کابوس زندگیم کارم شده بود هی چک کردن عکس پروفایل دختره و مقایسه با خودم.کارم به روانپزشک و دارو افتاد.آخرم گفت نمی تونی برو من همینم

فقط خدا
به شوهرت بی اعتمادی و اخلاق اینطوریش را تا ترک نکرده لطفا لطفا به امضات عمل نکن

عزیزم در حد رابطه اینا نبوده

منم شرایط طلاق ندارم

ببین من دقیقا همین مشکل تورو داشتم بخدا البته اون با دوست دختر سابقش چت میکرد و میگفت باباش مرده از ...

خاک بر سرشون

بی محلیش میکنی؟

چرا به شوهرش نمیگی😕 وا چه غلطا😕😕 توام برو با شوهر زنه چت کن خداصبر بت بده واقعا😐😐😐

اگه ب زنه بگم در جا طلاقم میده ک ابروم رو بردی

عزیزم این کاری که شما میخوای بکنی تظاهر به بی تفاوتیه !

این حس وقتی به وجود بیاد شوهرت هررر کاری بکنه برات مهم نیست ،در حالی که شما الان واقعا درگیر همسرت و کاراشی

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤