2777
2789
عنوان

بی تفاوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 40 پست
خاک بر سرشون بی محلیش میکنی؟

آره بابا چرا من هزارو یه دارو بخورم و اون هر کار دوست داره بکنه.گفتم انقد بکن تا جونت درآد.میرم کلاس پیاده روی خرید عین خانوما همیشه شیک و خوشحال.یاد گرفتم سلامتی و شادی من از همه چیز مهمتره

فقط خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این کاری که شما میخوای بکنی تظاهر به بی تفاوتیه ! این حس وقتی به وجود بیاد شوهرت هررر کاری بک ...

نه تظاهر نیست واقعا توان ندارم بهش فک کنم

هر چی من حساس تر بشم اون بدتر میکنه

اینم بگم بعد قضیه دختر داییم تا چند وقت پیش چیزی نبود تا اینکه ی دوستاش که مدتی ازش بی خبر بود ورشکست شد و این چیزا پیش اومد و در پی حل مشکلشون تا جایی که بتونه شوهر زنه هم میدونه پ میدن

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
ی جوری بفهمونش ناراحتی باور  کن ادامه بدن وابسته هم میشن جا به کارای بد میکشه دوره زمونه بدی ...

هزهر بار گفتم دعوا راه انداختم گفتم راضی نیستم ولی خب شروع میکنه به تهدید منم کسی پشتم نیس واسه طلاق نمیخامم ابروریزی بشه نمیدونم چی هست چی نیست 

چرا به شوهرش نمیگی😕 وا چه غلطا😕😕 توام برو با شوهر زنه چت کن خداصبر بت بده واقعا😐😐😐

چقدر بگم خواهر .

جالبه ی زنو شوهر امل هم هستن

به شوهرت بی اعتمادی و اخلاق اینطوریش را تا ترک نکرده لطفا لطفا به امضات عمل نکن

ولی اینم بگم خیلی هوامو داره کارت پولش دستمه از ناراحتیم ناراحت میشه..هر چی بخام تهیه میکنه،وقتیم این حرفا میشه توضیح نمیده ولی اشک تو چشاش جمع میشه گاهی حتی گریه اروم میکنه نقش و تظاهر نیس چون شوهرم اهل تظاهر نیس ادمی که خیانت گنده بکنه وقتی زنش بهش بی اعتماد بشه ایا گریه میکته؟

تیکر بارداری نزن خاهش میکنم. تا مشکلت حل شه شوهرت حق این کارو نداره.سفتو سخت جلوش وایسا

چجوری؟رو مخش برم میگه اعتماد نداری جدا شو😥حرف زندگیمه نمیدونم تا چه حدی هست اگه برم تا اخرش و معلوم بشه چیزی نیس چیکار کنم

وا چقدم بی معنی چرا باید با زنای دیگ درد دل کنه؟!😐

از کمک به دیگران شروع میشه بیشتر دردو دل بقیه رو مشنوه کشی که مشکل داره مثل دختر داییم و این خانمه

توام با شوهر اون زن، چت کن  بگو میخوام از مشکلاتمون بگم و واقعا هم بگو، بگو خوشم نمیاد زنت چت ...

وای گورمو کندم اگه بکنم همین الان سر این قضیه دایم میگه از خونه بیرونت میکنم برو به خانوادت میگم حتی یبار بیرون کرد

آره بابا چرا من هزارو یه دارو بخورم و اون هر کار دوست داره بکنه.گفتم انقد بکن تا جونت درآد.میرم کلاس ...

هنوزم چت میکنه باهاش؟

چجوری؟رو مخش برم میگه اعتماد نداری جدا شو😥حرف زندگیمه نمیدونم تا چه حدی هست اگه برم تا اخرش و معلوم ...

عزیزم ینی چی اعتناد نداری

خیانت مگ فقط رابطه جنسیه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
وای گورمو کندم اگه بکنم همین الان سر این قضیه دایم میگه از خونه بیرونت میکنم برو به خانوادت میگم حتی ...

وا! پس چرا خودش اینکارو میکنه نامرد

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️