2777
2789
عنوان

بی تفاوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف طلاق اصلا نیست حرفم این هست بچه وارد زندگیت نکنی قبل از اینکه مشکلات دوتاییتون حل نشده

ب نظرت ب خوده زنه بگم هر چند شوهرم‌مستقیم میره دادگاه و میگه ابروم رو بردی و میفته رو لج لجبازی

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
ب نظرت ب خوده زنه بگم هر چند شوهرم‌مستقیم میره دادگاه و میگه ابروم رو بردی و میفته رو لج لجبازی

نه اصلا وارد بازی این زن و شوهرت نشو ، اینم یه مورد مثل موردهای قبل که شوهرت حرف میزده باهاشون، شوهرت احساس تنهایی داره به نظرم و مقداری تنوع طلبی ، تو یه مشاور درست پیدا کن این مریضی شوهرت رو دوا، شوهرت الان بیماره و احتیاج به مداوا داره

نه اصلا وارد بازی این زن و شوهرت نشو ، اینم یه مورد مثل موردهای قبل که شوهرت حرف میزده باهاشون، شوهر ...

مشاوره گرونه 😐یعنی میگی چیزی بیشتر نیست؟ البته اینم بگم دختر داییم که باهاش چت میکرد زنه هرزه اییه یعنی باهمه مردای فامیل میلاسه حالا گناهشو نمیشورم که بگم رابطه چون چیزی ندارم ولی لاس خیلی میزنه با فامیل دوست مغازه دار منم خیلی با دختر داییم صمیمی بودیم اونم چتر بود و همش خونم یا میگفت بریم بیرون اینم باعث سست شدن شوهرم شد ولی میدونم دختر داییم ادم حسابی نبود و ی جورایی نخ میداد.اینم بگم شوهرم با خواهر خودم هم صمیمه و گاهی درباره خ موضوعات حرف میزنن ولی من خواهرمو بهش اعتماد دارم ولی این زنه شوهرش خبر داره جفتشون مذهبین و خانمه با حجابه ولی ادمی که اینقدر معتقده این همه با مرد غریبه حرف نمیزنه شاید پشتش گرمه ک شوهرش خبر داره و فک میکنه منم که شوهرم چت میکنه چتاشو میبینم و خبر دارم

نه اصلا وارد بازی این زن و شوهرت نشو ، اینم یه مورد مثل موردهای قبل که شوهرت حرف میزده باهاشون، شوهر ...

مگه قبول داره مریضه اصلا میگه من با کسی حرف نمیزنم.بیشترم دنبال حل کردن مشکل بقیس اینطور میگه ولی این همه چت فقط درباره این موضاعاته

شیطون هم ب راهه اصلا درسش نیست ولی شوهرم نمیفهمه حتی بهم توضیح هم نمیده ،خیلی ناراحته از بی اعتمادیم ولی توضیحم نمیده قضیه دختر داییم توضیح نداد گفت اینییکه تو فک میکنی نیس