#پرسشهای_پر_تکرار
سوال:
باسلام و تشکراز زحمات شما
درموردشکرگزاری ۴سؤال دارم :
۱- به گفته دوستان که میگه همه ثروتمندان شکرگزارهستند.ثروتمندان خارجی یعنی افرادی که مثل ما مسلمان یستندشکرگزاریشون به چه طریقیست.
۲-اینکه گفته میشه هرروز صبح وشب درمورد داشتهها سه مورد را شکرگزارباشید میشه درمورد نداشته ها هم شکرگزاربود مثلاً خدایاشکرت بابت ویلای زیبایی که دارم .به خاطراینکه به ان برسی.یعنی نداشته هات روهم شکرگزاری کنی که به انهادست پیداکنی.
۳-من الان حدود دو ماهه در یک دفتری هرروز شکرگزاریهامو یادداشت میکنم .چه آنچه که دارم و چه آنچه که ندارم (که نداشته هام رو به صورت حال شکرگزاری میکنم.یا موقع نمازشکرمیکنم ولی وقتی این کار را انجام میدم احساسم میگه شماالان این مورد نداری که شکرگزاری یعنی داری به خدا دروغ میگی.
۴-یکی دفترشکرگزاریم تمام شده این دفترهاروبایدچکارش کنم .راهی وجودداره که اونهاروبایگانی نکنم.....
تشکرمجددازشمابابت راهنماییهای ارزندهتان.
پاسخ :
👇👇👇👇
موضوع اصلاً انجام یک کار نیست بلکه "ارسال یک فرکانس است"
زیرا تغییری که در زندگی به دنبالش هستی، وقتی رخ میدهد که فرکانستان تغییر میکند و وقتی آن فرکانس به اندازه کافی تکرار شود، تبدیل به باور شده و آن باور بصورت ناخودآگاه، فرکانس قدرتمند کننده را برای ایجاد نتیجه مطلوب، ارسال میکند
پس مهم نیست شما دفترچههایتان را نگاه دارید یا نه. مهم نیست که آنها را با خودکار بنویسید یا مداد. حتی مهم نیست که دین شما چیست و به چه شکل آن سپاس گزاری را انجام میدهی و آن ارتباط قلبی با خواستهات را برقرار میکنی، بلکه احساسی که هنگام نوشتن آن سپاس گزاری ها در شما ایجاد میشود، مهم است.
زیرا این احساس، نشان دهنده فرکانستان و میزان هماهنگی شما با چیزی است که میخواهید. اگر احساس خوبی است، یعنی شما توانستهای به خواستهات توجه کنی.
یعنی توانستهای فرکانس آن خواسته را ارسال کنی و اگر این کار را ادامه دهی، کم کم نشانههای انکار ناپذیرش را در تجربهی زندگیات خواهی دید
و اما درباره روش سپاس گزاری درباره چیزهایی که هنوز نداری:
یادت باشد، مهمترین موضوعی که موجب میشود چیزهایی که میخواهی، وارد زندگیات نشود، آگاه بودنت از این موضوع است که "من آنها را ندارم... من آنها را میخواهم اما آنها را ندارم" و ناراحت شدن به خاطر نداشتنشان است
وقتی این نگاه را داری، یعنی به شدت بر نبود و کمبود خواستهات توجه کردهای و فرکانس نداشتنِ بیشتر، از آن خواسته را ارسال نمودهای و جهان نیز اوضاع را به شکلی پیش میبرد که زمان طولانیتری آن چیز را نداشته باشی
و تو را وارد مسیرهایی میکند و به ایدههایی هدایت میکند تا موجب شود باز هم احساس نداشتن آن خواسته را داشته باشی
جهان اصلاً به این شکل نیست که شما اول یک چیز را داشته باشی و بعد اطلاع پیدا کنی که آن چیز وجود دارد
این موضوعی است که اغلب افراد آن را فراموش کردهاند
اگر نگاهی به اطرافت بیندازی، هر چیزی که همین حالا در زندگیات داری، از لباسی که پوشیدهای، تک تک وسایل خانهات، فرزندانت، همسرت، حتی نوع رفتاری که با شما دارند و همه و همه
اول فقط یک فکر و ایده بوده
یعنی اول بصورت فرکانس متولد شده و آن فرکانس به اندازه کافی تکرار شده تا کم کم آن اتفاق بصورت شاهدی انکار ناپذیر، وارد زندگیات شده
هواپیما اول یک ایده بوده و بعد بوجود آمده
موبایل اول فقط یک ایده بودکه فردی رویایش را جدی گرفته و سپس آن را بوجود آورده
ماشینهای سلف درایو، ابتدا یک ایده بوده که فردی مثل ماسک، ممکن بودنش را باور کرده و بعد آن را بوجود آورده
پس کل داستان این است:
ما بخاطر داشتههایمان باید سپاس گزار باشیم
داشتههای ما میتواند شامل مواردی باشد که همین حالا هم بصورت فیزیکی در زندگیمان هستند و قابل دیدن بوسیله چشمان فیزیکیمان هستند
و حتی میتوانند شامل چیزهایی باشند که هنوز بصورت فیزیکی نیستند اما ما داشتنشان را باور داریم. یعنی آنقدر باور داریم که داشتن آنها برای ما ممکن و ساده است، که اصلاً احساس نیاز به آنها را نداریم و به همین دلیل میتوانیم بخاطرشان سپاس گزار باشیم و به همین دلیل میتوانیم در جهت پدیدار شدنشان قدمی برداریم و اقدامی فیزیکی انجام دهیم
وقتی خواستهی شما به اندازهای برایت باور پذیر بشود که منجر بشود برایش قدمی برداری ، یعنی اینکه از لحاظ فرکانسی وارد زندگیات شده
و اگر آن مسیر را ادامه دهی ، تکرار آن فرکانس موجب میشود که خیلی زود در تجربهی زندگیات پدیدار شود بصورت یک واقعیت انکار ناپذیر
https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A
👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉