2777
2789
عنوان

نکاتی ناب از قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3609 بازدید | 56 پست
یه سوال ازت دارم درباره قوانین جذب من تازه شروع کردم  قبلا مطالعم سطحی  و مقطعی بود الا ...

همینجا بپرس گلم

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجا بپرس گلم

تو یه ویس از استاد شریفی شنیدم که وقتی که تو یه شرایط بد هستیم برای کسی تعریف نکنیم تا مشکل کامل خودش برطرف شه..

یعنی مثلا من اکه یه بیماری دارم از بقیه پنهانش کنم تا بد   تر نشه؟

تو یه ویس از استاد شریفی شنیدم که وقتی که تو یه شرایط بد هستیم برای کسی تعریف نکنیم تا مشکل کا ...

الان تو سایت ببین یه نفر با شوهرش مشکل داره میاد تاپیک میزنه حداقل 40 نفر میخونن انرژی این 40 نفر تاثیر داره که هیچ مطمئنن خواهر و مادر و دوستای خودشم میدونن

شما تو تاپیکایی که منفی هستن نمیری؟ 

اصلا به هیچ وجه من کلا سایت میام یا تاپیکای خودمم یا اکثرا وقتایی که میام تاپیکای باحال تو لیست میاد بالا

وقتی ظاهرسازی کنی قانون جذب تاثیر نداره...باید عمقی باشه ن تظاهر 

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤
وقتی ظاهرسازی کنی قانون جذب تاثیر نداره...باید عمقی باشه ن تظاهر 

عزیزم قانون جذب الانم وجود داره عین قانون جاذبه زمین بحث ظاهر سازی نیست که

شما الانم رفتارت منفی باشه گفتارت منفی باشه چیزای منفی ببینی و بشنوی تو زندگیت پیش میاد 

امروز دنیا، بیشتر از همیشه شاهد اتفاقات خوب است

کافی است نگاهی به اطرافت بیندازی، کافی است یک جستجوی کوچک در اینترنت داشته باشی تا اینهمه نکته مثبت را ببینی و متوجه شوی که چگونه جهان هر روز ثروتمندتر، شادتر و سلامت‌تر می‌شود

هر روز صدها کسب و کار در جهان ایجاد می‌شود

هر روز صدها ایده جدید، خود را در قالب کسب و کارهای جدید، تکنولوژی‌های پیشرفته و راه کارهایی نشان می‌دهد که زندگی را ساده‌تر وجهان را جای بهتری برای زندگی می‌کند.

و در کنار این ایده‌ها، بازارهای جدید وفرصت‌های شغلی بیشتری متولد می‌شود کهثروت را در جهان، بیشتر به گردش در می‌آورد.

همیشه گفته‌ام که یکی از راحت‌ترین و ساده‌ترین راه‌ها برای ورود نعمت، برکت و آنچه که دوست دارید به زندگی‌ات این است که تا می‌توانی، اتفاقات خوب و دلخواه اطرافت را تحسین کن

اگر یک رابطه زیبا می‌خواهی، افرادی که هم اکنون این رابطه را دارند، پیدا و تحسینشان کن

اگر یک کسب و کار پر رونق می‌خواهی، کسب و کارهای پر رونق را ببین و تحسینشان کن

اگر یک خانه زیبا می‌خواهی، خانه‌های مجلل را ببین و صاحبان آنها را تحسین کن

اگر کارکنان شایسته می‌خواهی، کارکنان شرکت‌های موفق را ببین و تحسینشان کن

اگر یک ماشین راحت و پیشرفته می‌خواهی،افرادی را تحسین کن که همین حالا صاحب آن ماشین هستند و به هر شکلی که می‌توانی تمرکز ات را بر نکات مثبت آدمها، اتفاقات و فرصت‌های شگفت انگیز اطرافت معطوف کن.

https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A

👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉

😐 برم این کارو انجام بدم؟ نه نمیشه،تو شهر من جواب نمیده...

😐 برم‌ این کارو انجام بدم؟نه نمیشه، مینا رفت انجام داد نشد پس منم انجام بدم نمیشه...

😐 برم این کارو انجام بدم؟نه اگه نشه چی؟؟؟پس نمیرم انجام بدم...

😐 برم ازدواج کنم؟ نه بابا دور و بریام هیچکدوم با ازدواج به جایی نرسیدن ...

😐 برم این کارو انجام بدم؟ نه اگه فامیلم ببینه منو چی؟؟..

😐 برم دوره رو شرکت کنم که این همه اعضا ازشون تعریف می کنن؟ نه بابا من که همه چی رو بلدم من فقط پول ندارم و شانس ندارم وگرنه ...

😐 برم به ترس و استرس ها و حرص خوردن ها و افسردگی م غلبه کنم؟ نه بابا مگه میشه بهشون غلبه کرد ... خدا برای من همینو می خواد و من سرنوشتم تیره و تار هست و بختم بسته هست

😐 برم این کارو انجام بدم؟؟ اه ه ه بسه دیگه این همه ترس و تنبلی و تن پروری که فقط بلدی بشینی و نظر بدی و انتقاد کنی و بگی نمیشه نشد 😒

آخه تو زندگیت کدوم یکی از این کارها رو انجام دادی که نظر میدی؟؟؟ چرا عادت کردیم فکر کنیم کارشناس همه چی هستیم و در مورد همه چی نظر میدیم فقط؟

❌ مینا رفت انجام داد نشد پس تو انجام بدی نمیشه؟

مینا یه قرون والیبال بلد نباشه بره والیبال تست بده قبول نشه دلیل بر این میشه که تو بری هم قبول نمیشی؟؟ 😒

مینا حوصله نداره آموزش ببینه و با اخلاق هاش گند زده به زندگی زناشویی ش و همسرش و خانوده شوهرش که اول نامزدی عاشق ش بودن رو الان دشمن خودش کرده، دلیل بر اینه که هر کس ازدواج کنه بدبخت میشه؟؟ 😒

مینا بلد نیست چجوری با همسرش حرف بزنه و همش جر و بحث و دعوا دارن و عرضه و تقاضا رو بلد نیست، دلیل بر این میشه که تو هم ازدواج کنی نمی تونی آرامش و خوشبختی رو ببینی؟؟ 😒

اون یه سری آمادگی ذهنی و خصوصیات رفتاری و اخلاقی و کرداری و تاکتیکی خودشو داره آخه چه ربطی داره که اون نتونسته پس تو هم نمی تونی...

والا...

🔸 اگه نشد چی؟ اگه کسی دید چی؟ اگه مسخره م کردن چی؟ اگه شکست خوردم چی؟ اگه پولم هدر رفت چی؟ اگه مشاوره گرفتم ولی نتیجه نگرفتم چی؟ اگر اگر اگر اگر...

می دونی مشکل کار کجاست؟

مشکل اینجاست که ترسو هستیم، می ترسیم ضایع بشیم، می ترسیم جواب نه بشنویم، می ترسیم که تو زندگی هیچی نشیم، می ترسیم تغییر کنیم، می ترسیم به این نتیجه برسیم که مسیر گذشته مون اشتباه بوده، می ترسیم نتونیم، می ترسیم الکی هزینه کنیم و نتونیم اندازه هزینه مون نتیجه بگیریم، چون آموزش ندیدیم فکر می کنیم خوشبختی و ثروتمندی و موفقیت خیلی سخته ...

ترس ترس ترس ترس...

✅ آخ که اگه یکم آموزش میدیدی و ذهن و قدرت ذهن و باور هات رو می شناختی و میدونستی که وقتی با ترس مواجه میشی چقدر راحت ترست میریزه و نقطه ضعفت نقطه ی قوتت میشه...

کاش یبار برای همیشه با ترس هات مواجه می شدی.

کاش به جای اینکه اینقدر الکی نظر بدی در رابطه با اینکه میشه یا نمیشه، یکم کار میکردی و دهان مبارک رو می بستی و چشماتو باز می کردی و تلاش میکردی و آموزش میدیدی

امیدوارم گوش کنی به حرفام

🔴 اینجا دنیای واقعیه و جا برای تنبلی و تنبلا نداریم ... چه در مسایل موفقیت شخصی و روحی روانی / چه مسایل زناشویی و ازدواج / چه موفقیت مالی و شغلی / چه سلامت جسمانی / چه درس و تحصیلات / چه تربیت فرزند.

https://t.me/joinchat/AAAAADv2zerztKemw6wN3A

👈بودن شما در این کانال، اتفاقی نیست👉