2777
2789
عنوان

وسواس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 104 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من مثل شمام  البته من پانیک دارم ودیگه میدونم این حالتا فقط ترسناکن ولی خطرناک نیستن

من چند ساله پانیک دارم بهش عادت کرده بودم چند ماهه وسواس فکری گرفتم الان دیگه دارم دیوونه میشم

من چند ساله پانیک دارم بهش عادت کرده بودم چند ماهه وسواس فکری گرفتم الان دیگه دارم دیوونه میشم

عزیزم من ازسال ۸۶دچار حمله های پانیک شدم ازوقتی مادرجونم فوت شد ومن دیدم رفتن مادربزرگم وترس شدید افتاد به جونم البته ازبچگی مشکلات خانواده باعث شده من اینجوری بشم احساس میکنم تحمل اونهمه استرس وفشار برای یه دختر بچه یعنی فاجعه .دیگه متاسفانه الان دارم باترس واسترس وافکار منفی وکلی مشکلات جسمی زندگی میکنم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عزیزم من ازسال ۸۶دچار حمله های پانیک شدم ازوقتی مادرجونم فوت شد ومن دیدم رفتن مادربزرگم وترس شدید اف ...

منم از بچگی به خاطر دعواهای مداوم پدرو مادرم دچار استرس شدید شدم وپانیک گرفتم وسالها نمیدونستم چیه فقط حس وحشت ومرگ داشتم بعد از ازدواجم خیلی بهتر شدم اما وسواس شدید فکری گرفتم چند روزه طرف چپم عجیب درد میکنه قلبم تیر میکشه خیلی داغونم

منم از بچگی به خاطر دعواهای مداوم پدرو مادرم دچار استرس شدید شدم وپانیک گرفتم وسالها نمیدونستم چیه ف ...

نکنه تو منی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
منم از بچگی به خاطر دعواهای مداوم پدرو مادرم دچار استرس شدید شدم وپانیک گرفتم وسالها نمیدونستم چیه ف ...

کاملا میدونم چی میگی ،این حق ما نیست واقعا