2777
2789
عنوان

وسواس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 104 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مثل شمام  البته من پانیک دارم ودیگه میدونم این حالتا فقط ترسناکن ولی خطرناک نیستن

من چند ساله پانیک دارم بهش عادت کرده بودم چند ماهه وسواس فکری گرفتم الان دیگه دارم دیوونه میشم

من چند ساله پانیک دارم بهش عادت کرده بودم چند ماهه وسواس فکری گرفتم الان دیگه دارم دیوونه میشم

عزیزم من ازسال ۸۶دچار حمله های پانیک شدم ازوقتی مادرجونم فوت شد ومن دیدم رفتن مادربزرگم وترس شدید افتاد به جونم البته ازبچگی مشکلات خانواده باعث شده من اینجوری بشم احساس میکنم تحمل اونهمه استرس وفشار برای یه دختر بچه یعنی فاجعه .دیگه متاسفانه الان دارم باترس واسترس وافکار منفی وکلی مشکلات جسمی زندگی میکنم 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
عزیزم من ازسال ۸۶دچار حمله های پانیک شدم ازوقتی مادرجونم فوت شد ومن دیدم رفتن مادربزرگم وترس شدید اف ...

منم از بچگی به خاطر دعواهای مداوم پدرو مادرم دچار استرس شدید شدم وپانیک گرفتم وسالها نمیدونستم چیه فقط حس وحشت ومرگ داشتم بعد از ازدواجم خیلی بهتر شدم اما وسواس شدید فکری گرفتم چند روزه طرف چپم عجیب درد میکنه قلبم تیر میکشه خیلی داغونم

منم از بچگی به خاطر دعواهای مداوم پدرو مادرم دچار استرس شدید شدم وپانیک گرفتم وسالها نمیدونستم چیه ف ...

نکنه تو منی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
منم از بچگی به خاطر دعواهای مداوم پدرو مادرم دچار استرس شدید شدم وپانیک گرفتم وسالها نمیدونستم چیه ف ...

کاملا میدونم چی میگی ،این حق ما نیست واقعا