2777
2789
عنوان

وسواس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 104 پست
درخواست دوستیم قبول کنید تا با هم صحبت کنیم ببینیم چاره چیه

من از شدت استرس تپش قلب گرفتم ودست وچشم چپم شدیدا درد میکنه 

خیلی دوس دارم با یکی که این وسواسو داره حرف بزنم اما شما مردی ونمیتونم تو خصوصی حرف بزنم متاسفم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از شدت استرس تپش قلب گرفتم ودست وچشم چپم شدیدا درد میکنه  خیلی دوس دارم با یکی که این وسواس ...

منم پانیک دارم حالتهای شما رو زیاد تجربه کردم با دارو کنترل میشه و‌روانکاوی و ورزش

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
من از شدت استرس تپش قلب گرفتم ودست وچشم چپم شدیدا درد میکنه  خیلی دوس دارم با یکی که این وسواس ...

شماتنگی نفس هم داری انگار نمیتونی نفس عمیق بکشی

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
منم پانیک دارم حالتهای شما رو زیاد تجربه کردم با دارو کنترل میشه و‌روانکاوی و ورزش

منم پانیک دارم یعنی میشه حالم خوب بشه الان با گریه مینویسم 2تا بچه کوچیک دارم ویه زندگی خوب 

میترسم همه چی نابودشه

نخور وابسته میشی وقتیم نخوری دنیارو بهم میریزی از شدت خشم

در حالت عادی همینم همش عصبانی ام قابلیت اینو دارم یکیو بکشم😫😫

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دیگه وقتی ادم حالش خیای بده این چیزا حالیش نمیشه من خودم 21 سالمه فقط میخوام که خوووب شم مگه میخوایم دوست شیم که اینجور میگین !!!!!!! 

شما که پانیک داری دچار تنگی نفسم میشید؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
دیگه وقتی ادم حالش خیای بده این چیزا حالیش نمیشه من خودم 21 سالمه فقط میخوام که خوووب شم مگه میخوایم ...

میدونم که نیتتون خیره 

اما واقعا نمیتونم حس گناه بهم میده وحالم بدتر میشه 

با اینکه نیت دوستی نیست

بله دارم تنگی نفس طپش قلب تیر میکشه همش حس میکنم دارم میمیرم

من مثل شمام  البته من پانیک دارم ودیگه میدونم این حالتا فقط ترسناکن ولی خطرناک نیستن