2777
2789
عنوان

وسواس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 104 پست
خیلی سخته تورو خدا برام دعا کن  گاهی به سرم میزنه خودکشی کنم اما زندگیم خیلی حیفه  همه ا ...

من الان به قدری نفسم تنگه وقلبم درد میکنه که حدوحساب ندارم همش بیخودی خمیازه های ناقص میکشم چون اکسیژن ندارم هرچی دکتر میرم میگن از استرس دلم برای خودم میسوزه چه معصومانه روزهای خوش کودکیم باترس ووحشت گذشت آخه چرا 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من الان به قدری نفسم تنگه وقلبم درد میکنه که حدوحساب ندارم همش بیخودی خمیازه های ناقص میکشم چون اکسی ...

واقعا کاش پدرو مادرا بیشتر به فکر بچه هاشون بودن من جدیدا آه میکشم انگار گلوم میسوزه با اینکه همه چی خوبه خوشحال نیستم شبیه مرده ها شدم میترسم همه چی از بین بره

دیووونگی فکر کنم 

شماهم اگر درمان نشید خدایی نکرده به پانیک مبتلا میشید حتما برید دکتر 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
واقعا کاش پدرو مادرا بیشتر به فکر بچه هاشون بودن من جدیدا آه میکشم انگار گلوم میسوزه با اینکه همه چی ...

قرص میخوری؟

نه شوهرم زیر بار نمیره میگه باید تلاش کنی حالت خوب شه  انگار باورش نمیشه زنش داره دیوونه میشه

وای نه باید حتما دارو بخوری تاخوب بشی دکتر به من گفته کسی که پانیک داره مثل کسی میمونه که دیابت داره وهمیشه باهاش 

قراره برم دکتر قلب ببین چی میگه

قلبت نیست من صدبار رفتم مطمعن باش فقط مربوط به پانیک 

من این نوعشو دارم.شب و روز  ندارم خیلی بده

منم اینجوری بودم انقدر فکر میکردم که واقعا علائمش میومد سراغم ولی خودم خودمو خوب کردم داشتم دیوونه میشدم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
وای نه باید حتما دارو بخوری تاخوب بشی دکتر به من گفته کسی که پانیک داره مثل کسی میمونه که دیابت داره ...

پانیک دوره داره خوب میشه با کنترل کردنش

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس