2777
2789

۲۰ روزه که بینیمو عمل کردم خیلی جوش زدم حتی روی بینیمم چن تا جوش هست کسایی تجربه دارن میشه بگید چیکار کنم خلاص شم از دستشون

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏

ببین من یکساله عمل کردم تازه خوب شده.انقدر بد بود که کرم هم نمیتونستم بزنم چون از زیره کرم بدتر میشد.بعد جوشها قرمز هم بود خیلی بد بود اصلا اعتماد بنفسم داغون شده بود.چون بی هوشی بهم نساخته بود اینجوری شدم.هزارتا کرم و دارو هم زدم خوب نشد.دیگه یه شامپو صورت از دیجی کالا گرفتم مخصوص پوست چرب اسمش کامان بود ۳۰ تومن گرفتم.فقط هرشب بااون صورتمو شستم الان تازه خوب شده .ولی خیلیا اینجوری میشن

ببین من یکساله عمل کردم تازه خوب شده.انقدر بد بود که کرم هم نمیتونستم بزنم چون از زیره کرم بدتر میشد ...

اوووف😥😥خیلی بده نمیدونم ذوق کنم ب دماغم یا عزا بگیرم واس جوشام😂😂گرمی ام‌خیلی میخورم صورتمم چرب شده فکر کنم مال اینام هست

تعصب، خودخواهی،تناقض،حماقت،افسردگی و... ؛صفاتی هستن که اگر هر کدوم رو داشته باشی باید بری روانپزشک نه اینکه بیایی اینجا و بهشون افتخار کنی!‏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان