2777
2789
عنوان

زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 31 پست

اصلا اصلا تو فاز این جور عمل ها نیستم بهتره همون وقت و انرژی بزاریم برا باشگاه و ورزش انقد ک حالم ادم بهتر میکنه این جور کار ها بیشتر استرس میده چون همش در حال مقایسه ظاهر خودش با دیگرانه

پس چرا همه مصنوعی هستن!

والا میگن اونایی که عمل اینا کردن پشیمونن

من خودمم نچرال فیس دوس دارم خدا همینجوری خلقم کرده چرا ناشکری کنم کور و کر نیستم که سالمم خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم عمل زیبایی برای گرفتن ایرادات چهره باید باشه نه مدلای مختلف هر چیزی طبیعیش ... مثلا دماغ بزرگ ...

دقیقا

من بینیم رو عملکردم و فقط به دکتر گفتم ایراداش رو برطرف کن و الانم کاملا طبیعی هستش و خیلی راضیم

arad.ash7 پیج کاری

ببینید خانمها 

نچرال بودن خوبه 

خیلیم خوبه

ولی کسیکه دماغش تمام زیباییش رو گرفته چرا عمل نکنه؟

یا کسیکه لباش نازکه مثل نارمو چی میشه پروتز کنه

یا کسیکه دندوناش داغونه چی میسه ارتو دنسی کنه

یا کسیکه تبروهاش کم رنگ وکمه وهمیشه هم نمیتونه بهش برسه چرا نره تاتو یا هاشور یا فیبروز کنه

یا کسیکه ناخناش کوتاه وکجه چرا کاشت انجام نده؟

پس وقتی پول ودل و جرعتش رو داری د انجام بدی بهتره

ببینید خانمها  نچرال بودن خوبه  خیلیم خوبه ولی کسیکه دماغش تمام زیباییش رو گرفته چرا عم ...

درسته عزیزم

اینا همه شخصیه باید یا نبایدی در کار نیست

ولی من خیلی از کسایی که بینی بزرگ یا لب نازک یا...رو دیدم که در مجموع زیبا بودن در واقع یونیک بودن الان همه دارن شبیه هم میشن اینش جالب نیست

ببینید خانمها  نچرال بودن خوبه  خیلیم خوبه ولی کسیکه دماغش تمام زیباییش رو گرفته چرا عم ...

من اصلا مخالف اینا نیستم حرفتونم درسته  خودمم آدمی هستم که به خودم میرسم و مد روز میپوشم ولی نمیدونم چرا علاقه ای به انجام اینا ندارم.احساس میکنم غیرعادی هستم که علاقه ندارم به انجامشون .مثلا حوصله ندارم ناخن بکارم هرماه برم ترمیم یا چیزای دیگه.نمیدونم چرا!😥

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
منم مثل خودتم من حتی ارایشم نمیکنم خخخخ موهامم رنگ نمیکنم 😁😁😁

اووووووه پس از من بدترم هست😂😂😂 امیدوار شدم

کاملا نچرال ..خداشاهده من قوز بینی یا ابرو نازک یا لب قیطونی میبینم کیف میکنم ..بس که الان همه شبیهن ...

ناخن و مژه نکاشتین؟ ابروهاتونو دستکاری نکردین؟

نه من خودمو دوست دارم و از چهرم راضی ام چون خودم دخل و تصرفی توش نداشتم

منم همینطور. ولی اصلا ندیدم کسی ناحن نکاشته باشه یا ابرو.

گفتم حتما من یه زن نرمال نیستم که تو این فازا نیستم😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز