mami_samiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 عنوان زیبایی 242 بازدید | 31 پست شما خانومهایی که نچرال فیس هستن رو میپسندین یا خانومهایی که با دکتر زیبایی و آرایشگاه صورتشونو تغییر میدن؟آخه من بیرون که خانومهارو میبینم بین مژه و ابرو و ناخن و گونه و لب و بینی حداقل دوتاشو تغییر دادن ولی من علاقه ای ندارم انجام بدم.خانومی که علاقه ای به انجامشون نداشته باشه غیر عادیه؟!🤔🤔 میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘 1398/11/22 | 02:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_samiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 نه😐 شما انجام دادین اینارو؟کدوماشو میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
mami_samiii مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 نه اتفاقامده الان نچرال فیس پس چرا همه مصنوعی هستن! میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
1234parmida عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 787 کسی ک چهره طبیعی داره از دو نظر بهترهیکی اینکه همونی ک هست رو دوست داره و اعتماد به نفسش بالاسیکی هم چهره ی طبیعی خودشهالبته این نظر منهتوهین نمیکنم به کسایی ک عمل های زیبایی رو دوس دارن
negarian عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 38613 کاملا نچرال ..خداشاهده من قوز بینی یا ابرو نازک یا لب قیطونی میبینم کیف میکنم ..بس که الان همه شبیهن ..اصالت نداره قیافه هاشون منم اصلا تو این فاز نیستم
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 47885 من دوست دارم انجام بدم شوهرم نمیزاره دیونم کرده من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
1234parmida عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 787 شما انجام دادین اینارو؟کدوماشو نه من خودمو دوست دارم و از چهرم راضی امچون خودم دخل و تصرفی توش نداشتم
goldenmoon عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 9901 بنظرم عمل زیبایی برای گرفتن ایرادات چهره باید باشه نه مدلای مختلف هر چیزی طبیعیش ... مثلا دماغ بزرگ یا قوز دار غیر طبیعیه ...دماغ عروسکی و سر بالا هم غیر طبیعیه...
بچه_رییس عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 11202 کاملا نچرال ..خداشاهده من قوز بینی یا ابرو نازک یا لب قیطونی میبینم کیف میکنم ..بس که الان همه شبیهن ... من بینیم قوز داره ولی باور میکنی دوسش دارم!
دنیامون_آقامون عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 251 بنظرمن این دسکاریا یجورناشکریه که خدایااینی که توخلق کردیومن نمیپسندم.البته نظرشخصیه منه.وتاوختی ضرورت حیاتی نداشته باشه هبچ عملی روصورت یابدنم انجام نمیدم.نچرال فیسم.چون من اینم نه اونیکه بایه عالمه دسکاری بوجوداومده سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب وای خداسال بعدو زودتربرسون شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن