2777
2789
عنوان

رژیمیا گشنمه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست
منم خیلی گشنمه. اصلاچرابعضیامیخرن چاق نمیشن من باید آبم بخورم چاق شم رژیمم خیلی سخته

چند کیلویی قدتم بگو

وزن اولیه ۸۳ 👈وزن الان ۶۷.۷۰۰😎 هدف اولم ۶۵👈هدف آخرم60.. کالری شماری میکنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کالریم تکمیله اخه

سخت نگیر عزیزم...همینا باعث میشه از رژیم خسته بشی و دنبال راه فرار باشی... این دفعه به جایی بر نمیخوره یه لیوان شیر اضافه تو رو از هدفت دور نمیکنه.... آهسته و پیوسته برو خسته نشی من از مهر رژیمم کند پیش میرم اما همچنان ادامه میدم حتی اگه 10 سال طول بکشه 

💫🧡وزن شروع 👈(119 ) 
چه مدت این همه کم کردی؟ عالیه

دو دور رژیم گرفتم دور اول از ۸۳ رسیدم به ۶۹ تو ۵ماه . و دور دوم کا همینباره بعد از یه سال چند کیلوش برگشت و شدم ۷۶ الانم بعد سه ماه شدم ۶۷ تا عید قصدم چهار کیلو دیگس البته همین پنجشنبه منتظرم بشم ۶۶

آب بخور...بعضی از این حس گشنگی با آب خوردن برطرف میشه

خوب نیست برا بعضیا بخصوص بلغمیا چون واقعا چاق میکنه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سخت نگیر عزیزم...همینا باعث میشه از رژیم خسته بشی و دنبال راه فرار باشی... این دفعه به جایی بر نمیخو ...

باشه🥰🥰😘😘

خوب نیست برا بعضیا بخصوص بلغمیا چون واقعا چاق میکنه

بلغم همون خلط ته گلوه؟من دارم  دیونه شدم دیگه

ببخشید سوال میپرسم. تحت نظر پزشک یا خودتون 

خودم با کالری شماری دفعه اول اما اینبار متفاوت تر

بلغم همون خلط ته گلوه؟من دارم  دیونه شدم دیگه

آره .خیلـــــــی بده.من بدنم هم صفراویه هم بلغمی.اب زیاد نخور مگر اینکه واقعا تشنه بشی .کندر بچو بهصوص قبل خواب عالیه میسوزونش.رطوبت بدنتو هم میگیره.بلغم زدا بگیر بخوور از عطاری طبی سنتی.نن شیر میدم وگرنه میخوردم.

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
آره .خیلـــــــی بده.من بدنم هم صفراویه هم بلغمی.اب زیاد نخور مگر اینکه واقعا تشنه بشی .کندر بچو بهص ...

باشه عزیزم ممنونم