خانومای چادری میشه بگید الان چه پارچه چادر مشکی مده برای مامانم میخوام بخرم
من خودم چادر سرم نمیکنم نمیدونم چه پارچه ای مده
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
مادرتون چندساله هستن؟ پارچه های طرح دار منظورمه من خودم کن کن و کرپ و ندا و کریستال استفاده میکنم
از کریستال راضی هسی؟ من مامانم گرفت کلا هرچی زمین بود جمع میکرد میچسبید بهش منم نیخاستم این جنسی بخرم ولی وقتی چادر مامانمو دیدم کلا پشیمون شدم، بنده خدا دیگه نتونست سر کنه 😞
عشـــــــقیعنی جز خدارو بیخیال!!! 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو استان ما چادر ساده کرپ و چادر مخمل رنگی مده از هر رنگش
باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
تو آمار دادن منظورمه عزیزم ،خیییلی بیشتر از چیزی هست که گفتین
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
استارتر جان اگه جواب گرفتس قفل کن تا بحث بالا نگرفته
چجوری قفل کنم