2789
عنوان

چادریا

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 67 پست

استارتر جان اگه جواب گرفتس قفل کن تا بحث بالا نگرفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

استارتر عزیز با توجه به سلیقه مادرتون تو خرید چادر میتونین برین انتخاب کنین ، ببینید چه طرحی دوست دارن 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم میگین جامعه وید خوبی نداره بعد میگین قصد جسارت ندارن ؟! چرا باید دید بد داشته باشن ؟ منِ چادری ...

منم برام جالبه اینارو میشنوم

تو محله ی ما خیلی هم احترام میزارن

حتی گاهی میبینن من چادر دارم وسیله هام مثلا میوه اینا میخرم برام میارن

کلا همه احترام میزارن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
خیلی کم  منم چادری بودم مانتویی شدم و پشیمونم از سال هایی که چادر سر کردم مانتو خیلی راحت تره ...

حالا چرا پشیمون؟
مانتو پوشیدن هم خوبه البته اگر واقعا بشه اسمشو مانتو گذاشت!

استارتر جان اگه جواب گرفتس قفل کن تا بحث بالا نگرفته

🤣🤣والا اصلا به تاپیک من توجه نکردن

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
ابجیا یه سوال چادر قجری راحته پوشیدنش؟ سخت و دست و پاگیره یانه؟

نه خیلی راحته مخصوصا با مقنعه مخصوصش

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
عزیزم خیلی رک میگین جامعه دید خوبی نداره ، بعد میگین قصد جسارت ندارم ؟! چرا باید دید بد داشته باشن ؟ ...

چون نداره دیگه 

من بی مهری دیدم عزیزم که میگم 

مسخرم کردن 

از خودم که در نمیارم 👌

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
نانو چجوریه؟ من جدیدا یچی گرفتم فروشنده میگفت کرپ کوئین!!خیلی مشکیه کنار بقیه چادرا میذارم تیره تره! ...

براق و سبکه 

چروک نمیشه  البته اینوشنیدم

درکل ازش تعریف میکنن

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
منم یه مدت مجبوری چادری بودم  خوب بود حس میکردم بیشتر ارزش دارم  ولی خب جامعه اونم تهران ...

والا ما با چادر تهرانم رفتیم کسی دید بدی نداشت.تازه سنگین تر و محترم تر هم به نظر رسیدیم خدا رو شکر

👸

خانمای چادری میشه بگید من چیکار کنم 

من مدتیه دوس دارم چادری بشم والدینم به شدت مخالفت میکنن در حدی ک مامانم میگه اگه چادری شدی با من نیا تو خیابون 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
حالا چرا پشیمون؟ مانتو پوشیدن هم خوبه البته اگر واقعا بشه اسمشو مانتو گذاشت!

همش چادر تو دست و پا آدمه ولی مانتو خیلی شیک تر و راحت تریم

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..