خانومای چادری میشه بگید الان چه پارچه چادر مشکی مده برای مامانم میخوام بخرم
من خودم چادر سرم نمیکنم نمیدونم چه پارچه ای مده
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ابجیا یه سوال چادر قجری راحته پوشیدنش؟ سخت و دست و پاگیره یانه؟
خیییییلی راحته
من عاشقشم
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
مد؟ برای خانومای سن بالا طرح دارا قشنگ ترن و سلیقه ایه نه مد
میشه اگه مدل داری بفرستی
در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من چادری بودم یه مدت کوتاه بخاطر یه سری چیزا نپوشیدم که بماند....ولی الان دوباره با میل و اراده خودم دارم چادر میپوشم...ولی آره دید خوبی ندارن نسبت به چادریا...مانتویی که بودم متوجه شدم........
منم یه مدت مجبوری چادری بودم خوب بود حس میکردم بیشتر ارزش دارم ولی خب جامعه اونم تهران ...
عزیزم خیلی رک میگین جامعه دید خوبی نداره ، بعد میگین قصد جسارت ندارم ؟! چرا باید دید بد داشته باشن ؟ منِ چادری که هیچوقت متوجه دید بدی کسی نشدم
مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻
تو استان ما کلا ۹۰درصدشون چادری هستن بجز اونهایی که از یه جای دیگه باشه بازم اونها حتی چار هم دارن
باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی
تو مشهد خدا رو شکر خیلیا ودر کل مطمئنم بیش تز ایناست و اگه حجاب آزاد بود از اول ،الان خییییلی بیشتر ...
😑والا من مشهدیم کم چادری میبینم